Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mien érzés ha sír miattatok a pasitok?
Figyelj, ez olyan, mint bármi más... Ha mindenen sírsz... Hiányzik, megbántott, vagy épp csúnyán beszélt vele, nem lehettek együtt 1-2 hétig, szar lett a matekdogád, csípi a farkad az ecet, meg ilyesmi - akkor bezony szánalmas...
Ha olyan miatt sírsz, hogy szakítotok, hogy tudod, hogy szeret, és szereted, és olyan szintű akadályokba ütközöl, hogy az már szappanoperába illő, és már idegileg kikészültél, akkor szerintem nem gáz...
Minden viszonylagos.
"kegyetlen jó. valahányszor egy pasi miattam sír KINEVETEM!"
Lelketlen dög
Ott NINCSENEK gondok , ha sir egy fiú , nem nemtől függ, hogy kiért érdemes sirni és kiért nem, hanem személytől függ.
Vannak lányok, akikért igenis érdemes sirni !
Ha viszot nem, akkor pasikért még annyira sem érdemes !
Ennyi.
Engem egyszer fogott el olyan érzés hogy sírjak, de egyszerűen nem jött könny belőlem, mintha nem tudnék már sírni. :/ Pedig volt ott minden, érzelem, düh és mégsem.
23/f
Én egyszer sírtam az ex elött, utána valahogy nyeregbe érezte magát, és azt hitte mindent meglehet velem csinálni... akkor esett le az álla mikor elküldtem JÓ messzire zabothegyezni... egy valódi férfi nem sír párja elött, vagy mások elött... ha sírni akar, akkor otthon megteszi a 4 fal között....
Ez kb olyan dolog mint a csaj vs pasi kérédés... ha csaj fekszik sok pasival akkor ku..va... ha a pasi fektet csajokat akkor menő.... Nah a sírás ugyan ez csak a fordítotja...
22/F
igazából jól esne, hogy miattam sír :)
még jobban megbecsülném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!