Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm pánikszerűen menekül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm pánikszerűen menekül néhány kényes, de kapcsolatunk stabilitása szempontjából fontos téma elől. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tipikus fej a homokba reakciók, teljesen pillanatnyi érzelmei irányítják, ijesztően ösztön szinten reagál: gyerekesen menekül előle, hisztizik, duzzog, hárít, támad, vádol, csak elkerülhesse az adott beszélgetést. Nem akarok vádaskodni, de ez arra felé visz. Hogy maradjak objektív? Mit kezdjek ezzel?

2018. júl. 15. 03:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem bízol megvbenne és nem hagyod békén ezzel, akkor érthető, hogy befeszül a témától. Én sem díjaznám, ha a férjem ezer éves történésekre kérne magyarázatot, főleg, ha már több ízben beszéltünk róla. Szerencsére ő nem ilyen típus.
2018. júl. 15. 09:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Hogy néha szóba jön ez az, az nem azt jelenti, hogy értelmes konklúzió is születik belőle. Épp ez a baj, hogy odáig sose jutunk el. Mert ha büdösödik a kérdés, akkor jön a hiszti. És azzal máris én vagyok a téma az után..

2018. júl. 15. 09:41
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
Ismerős szituáció, megspékelve azzal, hogy az ilyen ember, ha valami olyan dologgal van szembesítve, ahol nem volt becsületes, akkor vagy eltereli a témát, támad, vagy nem érti, mégis mi baja van a másiknak. Amikor én ilyen szituációkba kerültem, több módon is elővezettem a dolgokat, amelyeket tisztázni akartam, de aki elsőre nem volt nyílt és tisztességes, az többedik próbálkozásomra sem lett az. Hiába voltam objektív. Az egyik esetben kiderült, hogy mentális betegség van a viselkedése mögött, a másiknál "csak" értékrendbeli különbségek. Most már az a véleményem, hogy aki tisztességes, az nem duzzog, ha a megcsalás szóba kerül, mert nincs mit titkolnia.
2018. júl. 15. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, főleg a 12. hozzászólás után. Ugyanezekkel a szavakkal mondd el neki, hogy te nem terrorizálni akarod, hanem a megoldás előtt mindig megtorpantok és neked ez így rossz. Nem akarsz túllépni rajta, nem akarod elfelejteni, te megérteni és megoldani akarod, ebben kéred a segítségét. Mondd el neki, hogy ez a lezáratlanság mennyire kínoz téged és egyszer végre vigyétek el a végéig, hogy többet tényleg ne kelljen ezzel foglalkozni.
2018. júl. 15. 10:58
 15/15 anonim ***** válasza:
30%

Kuka... hiába prbálkozol, ha ő teljes mértékben képtelen a kommunikációra.

A bartánőd még gyerek, alkalmatlan egy EGYenranGÚ kapcsolatra.

2018. júl. 15. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!