Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez lehet fitymaszükűlet? És...

Ez lehet fitymaszükűlet? És hogyan vehetnem ra a kivizsgálasra elvégre a fütykös kenyes dolog es fontos egy férfiúnak?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom /15F/ lankadtan nincs gond de felállva nehezen húzhato a péniszén a bőr es neha fajdalmas is nem en huzigattam neki hanem mesélte a szüleinek szégyenli mondani velem meg nem mer jönni idősebb vagyok szóval velem mar jöhetne
2017. ápr. 30. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért kényes dolog? ha az enyémmel probléma volt minden további nélkül elmentem urulógushoz! Ahogy a többiek is! Inkább az a pár perc "szenvedés" mint, hogy később nagyobb baja legyen!
2017. ápr. 30. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen ez enyhébb fitymaszükületnek tűnik így a leírtak alapján.Meleg vízben vagy sikosító segítségével napi szinten óvatosan,lassan tornázrathatná a fitymáját.

14 éves kortól egyedül,a szülők tudta nélkül elmehet urológushoz,beutaló nem kell,csak el kell mennie a rendelési időre.A legtöbb esetben férfi az orvos,ha esetleg gátlásos lenne.Szóval akàr rávehetnéd és elmehetnél vele urológushoz.Mivel mereve is hátra tudja húzni csak nehezen így lehet szteroidos krémet írna fel neki az orvos.

2017. ápr. 30. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy lány vagy?
2017. ápr. 30. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz mindenki
2017. máj. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!