Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontos a távkapcsolatban? Hogy érzed magad a tavkapcsolat alatt?
100%-ig megbízom a barátomban, miért választott volna engem a távolság ellenére, ha közben egy közelebb lévő lány kéne neki? Szerintem nagyon fontos a bizalom, de minden kapcsolatban, nem csak távkapcsolatban. Ha te azon stresszelsz, hogy vajon épp kivel lehet a párod vagy nem csal-e meg titokban, az általában alaptalan féltékenykedés és csak tönkreteszi a kapcsolatot.
Ami még fontos, az a türelem, és, hogy megtanuld kifejezni az érzelmeidet más módokon is. Én postán szoktam néha közös képünket és szerelmes levelet küldeni néha, ennek nagyon tud örülni. Ha nem lenne távkapcsolat, akkor ezt nem tudnám megcsinálni például.
Persze rossz érzés, hogy nem csókolhatom meg bármikor, de tervezzük a közös jövőt és az összeköltözést, ami majd kárpótolni fog mindenért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!