Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Segitetek?

Figyelt kérdés
Elakarok költözni a szüleimhez, az egy éves kislányommal. Az apja nem engedné eszt tudom, bíróságra szeretném vinni az ügyet hogy nálam helyezték el. Az oka:nem szeretem az élettársam, elfáradtam az egész kapcsolatba, az élettársam sokat csak a szüleive van, rám nincs semmi ideje, a kislányt nagyon szereti. A szülei többször megütöttek, haza akartak többször küldeni gyerek nélkül, nem szeretnek engem mert nem az ők fajtájuk vagyok. Az élettársam is mondta már hogy költözzek haza és hogy Bem kellek neki, mostanába megértjük egymást de én Bem akarom a kapcsolatot. Élettársam anyja iszik dugiba. Én nem drogozom, iszok, és nem vagyok prostituált. Az élettársam a kislány gyámja. Kihez ítélnék a gyereket

2018. jún. 21. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Az élettársad a kislány gyámja? És te? Ha az anyja vagy, akkor te is a gyámja vagy.
2018. jún. 21. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Retkes cigányok.
2018. jún. 21. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nagykorú vagy, akkor jó esélyed van megkapni, ha nem, akkor nem biztos.

Ügyvéddel beszélj mindenképp.

2018. jún. 21. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Cigányok vagytok vagy mi van?!
2018. jún. 21. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nanét hivd nekem ők segitettek..
2018. jún. 21. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Egészségedre... szerintem csak kamu :)
2018. jún. 22. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!