Kenyes tema ez nalam mert az igazival akarom elveszteni. Viszont 1ik reggel egy fiuval ebredtem es nemtudom h lefekudtunke vagy sem es nagyon felek h igen. Kerlek titeket megertoek legyetek mert ez nekem nagyon fontos?!
Figyelt kérdés
15/L honnan tudhatnam hogy szuz vagyok e vagy nem2014. nov. 2. 00:06
2/12 anonim válasza:
Talán nem kéne blackoutra inni magadat 15 évesen?
3/12 anonim válasza:
The troll is real. A tükör ismeretlen fogalom!!!
5/12 anonim válasza:
Nezd meg az agynemut hogy véres e vagy nem. A fiut is megkerdezheted de a biztos ha nőgyogyaszhoz mesz
6/12 anonim válasza:
ha hulye voltal, viseld a kovetkezmenyeit.
7/12 anonim válasza:
Mondjuk vércsepp valahol az ágyon? Mondjuk feldugod az ujjad, hogy szűk még? Megkérdezed a srácot?
8/12 anonim válasza:
Gyönyörű vagy. .. anyádék büszkék lehetnek rád. ..
9/12 anonim válasza:
Szerintem még teherbe is estél! Ha nem kívánod a zöldbabfőzeléket,stefánia szelettel,akkor tuti felcsinált a gyerek! :D
10/12 anonim válasza:
Teljesen nem voltál egyértelmű, te pia hatása miatt nem emlkészel a történtekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!