Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztis vagyok vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztis vagyok vagy jogosan borultam ki?

Figyelt kérdés

Én dolgoztam, a párom szabadnapos volt. Meg volt beszélve, hogy haverokkal kimegy lazulni délután.

Közben én melóban ebédszünetben bevásároltam itthonra, csupa nehezet. Megbeszéltük, hogy mikor végzek este, elém jön, segít hazacipelni.

(Plusz infók: eredeti terv szerint órakkal korábban hazaér, tehát nem zavarok be. Én meg napok óta rosszul vagyok a túlhajtás miatt, előző nap is szinte elájultam a rosszulléttől, ezt is tudja, aggódik.)

Na most, nem ért oda elém időben, majd mikor odaért, kiderült, hogy nem is volt otthon, mert túl jó volt a haverozás, és amúgy annyit ivott, hogy nem bír egyenesen menni. Cipekedni meg nem tud segíteni, mert amúgy tele a táskája.

Úgyhogy hazáig én cipeltem a cuccokat, ő megsértődött hogy kiakadtam az iváson. Mire hazaértünk, rosszul lettem, légszomjam lett, a lépcsőn már úgy küszködtem fel magam. Első dolgom volt hogy lerogytam, próbáltam nem elájulni. Ő kényelmesen lepakolt, átöltözött, vacsit csinált magának... rám se nézett. Akkor se, mikor utána a wc fölött kuksoltam hogy hányok e vagy sem, helyette nekiállt kockulni.

Az állatainkat is én láttam el, mert ugye, azért sem fáradt haza, hogy őket megetesse.

Haragszom, mert felelőtlen és figyelmetlen volt. Szerinte meg hisztizek, mert miért ne kapcsolódhatna ki, és túlreagáltam.

2018. júl. 14. 10:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Szép kis kapcsolat.. Gratulálok.
2018. júl. 14. 10:06
 2/12 anonim ***** válasza:
99%
Zárd le ezt a kapcsolatot, jobb előbb, mint később, mert ennek idő kérdése és vége lesz. Ha nem most, akkor pár elvesztegetett év múlva. Két külön világ vagytok, a srác meg megrekedt egy felelőtlen kamasz szintjén, függetlenül attól hány éves.
2018. júl. 14. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem azt hinni, hogy az emberek versenyt űznek abból, hogy ki tud banálisabb vagy esetenként szörnyűbb történetet kiírni arról, hogy melyikőjük van rosszabb párkapcsolatban.

A kiakadásod jogod, de ettől neked még nem lesz semmivel sem jobb, hogy a felvetésedben megerősítünk. A kérdésed számos komolyabb problémát vett fel, mintsem "Jogosan akadtál-e ki és hisztis vagy-e."

Nem tudom, hogy máskor is történt esetleg hasonló vagy sem de, ha történt akkor ideje elgondolkoznotok azon, hogy ezeket meg kellene egymással beszélnetek és változtatni raja, ugyanis az ilyenek egy idő után a párkapcsolatok végéhez vezetnek.

2018. júl. 14. 10:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan leszar téged a pasid. Szerintem itt az ideje egy alapos beszélgetésnek.
2018. júl. 14. 10:37
 5/12 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

"Cipekedni meg nem tud segíteni, mert amúgy tele a táskája."

Oszt mé' nem vitte azt a táskát/szatyrot ő, amiben a cucc van?

2018. júl. 14. 10:57
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

Egyik az, hogy nem mutat minimális segítőkészséget sem, a másik meg, hogy pont azon a napon kellett nehezeket venned, amikor haverozik.

Nálunk úgy működik, ha az egyikünk van valahol, aznapra nem szervezünk neki mèg programot. Érezze jól magát, majd jön, ha vége. A Tesco, Auchan házhozszállítás nekünk bevált..

2018. júl. 14. 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Én elhiszem, hogy alapjáraton ő a hibás, nyilván nem tartotta magát a megbeszéltekhez. De nekem elég hiszti gyanús az, hogy haza kellett cipelni a szatyrokat és neked légszomjad meg pánikrohamod lesz meg meghalsz kétszer. Ebből az jön le, hogy te elfáradtál, őt meg nem különösebben izgatta, aztán gyorsan odahajoltál a wc fölé hátha egy kis attention whoring még összejön, ő meg pontosan tudta, hogy csak a figyelemért csinálod, szóval vita helyett elment kockulni.
2018. júl. 14. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen munkahely az, ahonnan légszomjjal mész haza? Az se normális, hogy valaki így kikészüljön nap végére. A fiúd meg paraszt, de ezt te is tudod, szerintem.
2018. júl. 14. 12:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja-ja, ez is eszembe jutott. Én simán a párom kezébe adom a nehezebb dolgokat, ha esetleg nem méri fel, hogy az amúgy nehéz (bár ő szokott cipekedni). Nem még látványosan meghalok...

2018. júl. 14. 12:08
 10/12 A kérdező kommentje:

#6 Nyilván oka van, hogy így alakult, nem jókedvemből tolok ki magammal. Mára mindenképpen kellettek a megvett cuccok.

Én egész nap munka mellett külön nem tudtam boltba menni, őt meg nem fogom elküldeni bevásárolni, pont azért, mert tudtam, hogy úgyse kel fel, csak mire menne bandázni. Nem nagybevásárlás, oda nyilván szabadnapon megyünk, csak nehéz cuccok.

Amúgy nem kocsmázás volt a program, tehát nem volt okom feltételezni az ivászatot. És nem volt bekorlátozva, mint írtam, úgy volt hogy már órakkal korábban otthon lesz. Nem írt/hívott egész este, hogy ja amúgy még kint lógnak, én meg munka közben nyilván nem ellenőrizgettem, hogy otthon van-e már (meg amúgy se).

2018. júl. 14. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!