Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért az anyagias, hisztis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az anyagias, hisztis nőket értékelik a férfiak?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben azok a nők vannak körülrajongva, akik anyagiasak, hisztisek, követelnek.

Az egyik lànyt eltartja a pàrja, de az panaszkodik, hogy kevés költőpènzt kap, holott mindent megkap, amit kigondol. Amikor a pàrja felajànlotta neki, ha elmegy részmunkaidőbe, akkor továbbra is eltartja, ès megtarthatja az egész fizetését, mint költőpénzt, mert ő sajnos többet most nem tud adni. És a lány meg van sértve.

De nem ő az egyetlen ilyen.

Ellenben azok a nők, akik dolgoznak, igyekeznek, semmibe vannak nézve.

Mi ennek a magyaràzata?

2017. szept. 22. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az téged minősít, ha ilyen a baráti köröd. Az én ismerőseim között egy ilyen sincs
2017. szept. 22. 11:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én nem ismerek ilyen férfiakat akik ilyen nőket keresnének.

Én sem ilyeneket keresek, sőt, tudatosan kerülöm az ilyet messziről.

2017. szept. 22. 11:40
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Ezt a Hottie oldal tananyagát olvasva tanultam meg.

Mert egy nőnek van értéke a szexuálpiacon, amire saját magát tudja pozícionálni. És ők értékesebbek a férfiak szemében, mint az alább pozícionáltak. Ez tény. Ez a férfi genetikai ösztöneiből ered.

ha érdekel, rendeld meg a tananyagot, 10 ezer körül van, még nem értem a végére, nagyon érdekes, sok mindent át fogok magamban programozni ez alapján.

2017. szept. 22. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen férfiaknak a hagyományos nemi szerepek jönnek be, a nő otthon van eltartott, csinálja a háztartást meg a többit a férfi meg dolgozik.
2017. szept. 22. 12:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Értékeli a nyavalya, én még haversági szinten sem tudok lenni az ilyenekkel, ahogy ő sem velem. Általában kölcsönös unszimpátia alakul ki, amit tulajdonképp egyikőnk sem bán. Nem azonos körökben mozgunk, eltérő világnézet és hozzáállás.
2017. szept. 22. 12:10
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom, azok a nők néznek úgy ki, hogy megfeleljenek az elvárásaiknak.

Ezen az oldalon sok férfinak az átlagos(!) nő a 60 cm-s póthajnál kezdődik. :)

21/L

2017. szept. 22. 12:16
 7/10 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%

Az összes ilyen kérdéssel az a baj, hogy csak a negatív részét emelted ki a dolognak, mintha ezért lennének velük. Nem. Azért vannak velük, mert csinosak és jó velük a szex és cserébe elviselik a hülyeségeiket. Plusz a kitartott nő el önálótlanodik is és el se tudja majd hagyni saját erejéből a komát. Annyira nem kell az ilyen nőket irigyelni ezért.

A másik meg, hogy szerintem az, hogy egy nő dolgozik az másodlagos a fő, hogy tetsszen kívül és utána! jön a belső. Ha nincs meg egy bizonyos külső lényegtelen a belső. Az ember nem tudja megerőszakolni a saját ízlését, hogy márpedig azért is bejön nekem ez a kedves, de számomra kifejezetten nem tetsző külsejű lány. Ezért kelendőbbek a buta csinibabák, mint az intelligensebb, de nem túl dekoratívabb lányok.

2017. szept. 22. 12:19
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Ne álltalánosítsunk már könyörgöm...

Mindent megadnék egy értelmes céltudatos nőért!

2017. szept. 22. 13:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert inkàbb tűrik a hisztis nyavajgós picsàkat csak hogy éreztetni és érvényesiteni tudjâk a férfiassàgukat és a hatalmukat a nők felett .Egy cêltudatos vagy akàr talpraesett nőnêl màr beletörik a bicskàjuk és a legtöbbjük nincs annyira tökös hogy behodoljansk neki .Ezért inkàbb vàlasztjàk a nyafogósat mert ott nincsenek elnyomva mint férfi .Fogadd el hogy ez igy megy persze tudok olyat akik tök normàlisak és mindketten meloznak és nincs az hogy majd maradj itthon én eltartalak .
2017. szept. 22. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen férfiaknak díszpi..ára van szükségük,akit lehet mutogatni,a többi nem számít nekik.Ha te átlagos és normális vagy,sosem leszel az esetük,amit szerintem ne sajnálj.Ha neked is hosszú combod lenne,te kellenél.Nekik marad a külsőségekről szóló élet,ahol elmondhatják,hogy elvittèk nyaralni a hülye pi..át.Csak ez a cica ha talál jobb partyt egyszer,akkor dobbant.
2017. szept. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!