Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az anyagias, hisztis nőket értékelik a férfiak?
Az ismeretségi körömben azok a nők vannak körülrajongva, akik anyagiasak, hisztisek, követelnek.
Az egyik lànyt eltartja a pàrja, de az panaszkodik, hogy kevés költőpènzt kap, holott mindent megkap, amit kigondol. Amikor a pàrja felajànlotta neki, ha elmegy részmunkaidőbe, akkor továbbra is eltartja, ès megtarthatja az egész fizetését, mint költőpénzt, mert ő sajnos többet most nem tud adni. És a lány meg van sértve.
De nem ő az egyetlen ilyen.
Ellenben azok a nők, akik dolgoznak, igyekeznek, semmibe vannak nézve.
Mi ennek a magyaràzata?
Nem tudom, én nem ismerek ilyen férfiakat akik ilyen nőket keresnének.
Én sem ilyeneket keresek, sőt, tudatosan kerülöm az ilyet messziről.
Ezt a Hottie oldal tananyagát olvasva tanultam meg.
Mert egy nőnek van értéke a szexuálpiacon, amire saját magát tudja pozícionálni. És ők értékesebbek a férfiak szemében, mint az alább pozícionáltak. Ez tény. Ez a férfi genetikai ösztöneiből ered.
ha érdekel, rendeld meg a tananyagot, 10 ezer körül van, még nem értem a végére, nagyon érdekes, sok mindent át fogok magamban programozni ez alapján.
Gondolom, azok a nők néznek úgy ki, hogy megfeleljenek az elvárásaiknak.
Ezen az oldalon sok férfinak az átlagos(!) nő a 60 cm-s póthajnál kezdődik. :)
21/L
Az összes ilyen kérdéssel az a baj, hogy csak a negatív részét emelted ki a dolognak, mintha ezért lennének velük. Nem. Azért vannak velük, mert csinosak és jó velük a szex és cserébe elviselik a hülyeségeiket. Plusz a kitartott nő el önálótlanodik is és el se tudja majd hagyni saját erejéből a komát. Annyira nem kell az ilyen nőket irigyelni ezért.
A másik meg, hogy szerintem az, hogy egy nő dolgozik az másodlagos a fő, hogy tetsszen kívül és utána! jön a belső. Ha nincs meg egy bizonyos külső lényegtelen a belső. Az ember nem tudja megerőszakolni a saját ízlését, hogy márpedig azért is bejön nekem ez a kedves, de számomra kifejezetten nem tetsző külsejű lány. Ezért kelendőbbek a buta csinibabák, mint az intelligensebb, de nem túl dekoratívabb lányok.
Ne álltalánosítsunk már könyörgöm...
Mindent megadnék egy értelmes céltudatos nőért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!