Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fáradt vagyok, nagyon hisztis vagyok. Mit tegyek ellene?
Általában nagyon jókedvű, nyugodt lány vagyok, semmi se zökkent ki a nyugalmamból, amíg kipihent vagyok. Viszont sajnos a stresszt nagyon rosszul viselem, és ha nem jut elég időm a pihenésre, alvásra. Szerencsére jó munkám van, de pár havonta előfordul hogy jön egy ellenőrzés vagy úgy összegyűlik a munka, hogy napi tizenórákat is dolgoznunk kell. Na ilyenkor elviselhetetlen vagyok, hozzám se lehet szólni. A párommal szinte minden nap összeveszünk, mert úgy érzem bármit szól, csak provokálni akar. Múltkor el akart vinni vacsorázni munka után, és meg konkrétan elkezdtem vele ordítani, hogy hogy lehet ilyen tapintatlan, hogy pont akkorra tervez programot, mikor tudja hogy estig dolgozom és másnap hajnalba megint kelnem kell. Persze utána nagyon elszégyelltem magam és bocsánatot kértem.
Tudom, hogy megbántom ilyenkor, nagyon utálom magam emiatt, de ha fáradt vagyok, mintha nem is önmagam lennék. Ez normális? Lehet ezen változtatni? Nem szeretnék elviselhetetlen hárpia lenni.
Semmit, nekem az exem volt ilyen, amikor a menzesze megjött.
Szakítás lett a vége (nem emiatt), de örülök. Én ilyen nővel nem tudnék együtt élni.
A párod vagy elfogad, vagy nem.
Kapd össze magad te hisztérika ! Kezdd ott mondjuk, hogy tudatosítod magadban, hogy a párod nem az ellenséged, hanem a társad, utána meg kitalálsz valamit a munkádra, hogyan dolgozhatnál úgy, hogy ne gyűljön fel minden hónapban ilyen szinten. Ha nem megy, akkor válts munkát. Az ilyennel 2 dolgot lehet tenni. Szájonvágni, hogy tudja, hanyas a kabát vagy kivágni, mint a taknyot. Ha ezeket nem karod, akkor vagy mgadat vagy az életed oldjad meg, mert a másiknál gurul el a gyógyszer egy idő után, aztán lesz sírás-rívás.
31/f
Én is ilyen vagyok. Mielőtt megjön, ha nagy stressz ér, ha beteg vagyok, vagy ha nagyon nagyon fáradt.
Nekem egyetlen módszer válik be ilyenkor: ne szólj szám, nem fáj fejem. Hallgatásba burkolózok, ha pedig már érzem, hogy kitörni készül belőlem egy "roham", akkor kimegyek a lakás elé, és kisóhajtom magamból.
Ha nem akarnál ilyen lenni, akkor nem lennél. De egyszerűen lusta vagy nem ilyennek lenni. Ennyi. Ha nem változtatsz, akkor még nem zavar eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!