Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan ekkora problema,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ekkora problema, hogy lementem a pekhez venni egy sutit?

Figyelt kérdés

Anyosek elvittek minket Parizsba nyaralni par napra. Ok allnak minden koltseget. Nem reggelizunk a szallodaban helyette itt ott a varosban. Viszont 10-11 elott tuti nem eszunk semmit. Es ez mar naluk ebednek szamit.

En ket etkezessel es egesz napos setalassal marhara nem vagyok jollakva sot kifejezetten ehes vagyok. Egyaltalan nem varom el toluk, hogy 3-4x egyunk egy nap. Viszint tegnap reggel mielott talalkoztunk en felkeltem mar 2 oraval korabban es lementem a pekhez egy sutiert hogy amig keszulodok ne ehezzem. Megkerdezni nem tudtam oket, hiszen mindenki aludt, raadasul masik szobaban. Es ha vettem volna nekik valamit akkor sem eszik meg mert amikor talalkoztunk rogton enni mentunk .

Tehat 9kor ettem egy sutit 11kor veluk “ebedeltunk” majd 8kor este vacsora.

A baratnom azota ezzel cseszeget, hogy miert vagyok ennyire ehes, miert kell most emiatt turaztatnom magam.

2018. júl. 11. 08:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
3%

Mekkora probléma.... Nagyon sose legyen!

Mindjárt eleljtek egy könnycseppet,hogy miért vettél magadnak péksütit Párizsban!

2018. júl. 11. 09:58
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Napi kétszer séta mellett? Őket ettem volna meg... nőként. De nem szólok be senkinek, ha kétszer eszik normálisan egy nap, de én ötször eszek keveset, biztos nem mentem volna sehova, ha ezt is bekorlátozzák. Azért levegőt akkor vehetsz, amikor kell, ugye?
2018. júl. 11. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
Ahol ez probléma ott nem ez a probléma...
2018. júl. 11. 11:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Sztem az egyik kommentedben meg lett válaszolva a dolog. Ők sztem ritka mód félnek a hízástól, minden nekik a külsejük, de közben meg ezt nem okosan csinálják. Az lehet, hogy így nem híznak, ha napi 2x esznek összesen, és csak olyat, amiről pontosan tudják, mennyi szénhidrát, fehérje, zsír stb. van bennük, de hogy ez 1) már beteges, hogy egy picike zsírtól így rettegnek, 2) ez veled szemben nem fair, mert te nem úgy étkezel, mint ők (főleg az, hogy méregetnek össze-vissza), 3) ez rohadtul nem is egészséges (a reggeli kihagyása is az, és az is, hogy összesen 2x esznek... akkor is, ha kicsit, akkor is, ha egyszerre túl sokat). Persze, hogy neked mondjuk már ég a gyomrod miatta.

Én leülnék megbeszélni velük, hogy ezt a te szervezeted nem bírja, és hogy nem az ő étkezésüket szeretnéd megreformálni, hanem te pluszban még enni meg megkóstolni a helyi specialitásokat.

2018. júl. 11. 12:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom hol a parasztsag hatara, mert ok hoztak el minket es nem tudom mi az amit illik ebben az esetben es mi az amit nem.
2018. júl. 11. 13:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy ők hoztak el, nem parasztság külön enni, ha te fizeted, és főleg ha fáj is a hasad az éhségtől.

Vagy ha ennyire félsz a konfrontációtól, akkor ezt először beszéld meg a pároddal.

2018. júl. 11. 13:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem komplett ez a család, az már biztos. Ilyenen problémázni, komolyan... előre látom, hogy amint elveszed a nőt, kb. folyton le leszel tiltva a kajáról otthon, és megy majd a morgás, ha enni akarsz, meg az "ez mindig csak falna" pofázás a hátad mögött. Láttam már erre példát a környezetemben, szánalmasok.

Tényleg nem normális az a csaj, hogy nem tud ezen túllépni. A nyaralás után én inkább kivágnám, de te tudod.

2018. júl. 11. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Na, erre áll meg tökéketesen az, hogy irigylem a problémádat.

Amúgy:

"En javasoltam nem egyszer, hogy probaljunk ki helyit, de a valasz az az, hogy az hizlal es tul zsiros."

Nem a zsír, hanem a szénhidrát hízlal. Ami éppen az olasz konyhában van erőteljesen jelen, a tésztaalapú ételekben.

2018. júl. 12. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:
A francia kaják nem zsírosak. Sok salátát esznek, a főételek is egeszsegesebbek mint egy zsíros marhapörkölt... Egyszerűen csak nem ismerik, ennyi.
2018. júl. 12. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!