Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem vesznek komolyan?

Miért nem vesznek komolyan?

Figyelt kérdés
Nagy családban élek, 4 testvérrel. 14 éves vagyok, eléggé nehéz a kapcsolatom a családommal. Születésem óta éreztem hogy valami nincs rendben de nem törődtem vele iskoláig. Utáltam magam, és most is utálom magam, keresztem a probléma forrását és úgy tűnik az hogy más testbe születtem. Az anyukám és a testvéreim nem fogadják el ezt és hülyeségnek tartják, ergo több ezer ember egy idióta mert más testben született. Járok pszichológushoz, de még nem jött elő a téma. Hogy érthetném el hogy elfogadják a helyzetem?

2017. szept. 27. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Első körben szakemberrel beszéld ezt meg, aki jobban el tudja a szüleidnek magyarázni.
2017. szept. 27. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Úgy érted, hogy fiú testben vagy de lánynak érzed magad/ fordítva? Ha ez a helyzet, akkor tényleg beszélj a pszichológusoddal, ő biztosan tud javasolni valami hasznosat.
2017. szept. 27. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Kifejtenéd hogy mit jelent az hogy szerinted más testbe születtél? Meg fognak kövezni de ilyen tényleg nincs. Ez mentális probléma ezért beszéld meg a dokiddal és segíteni fog, nem kell szégyellened előtte.
2017. szept. 27. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

2.! Ennek SEMMI köze nincs az ezotériához! Legalább ne mondanál helyességeket!

Kérdező! Az előttem hozzászólóval érzek egyet, ilyen nincs, ez csak egyfajta idegenérzet a gondok miatt!

Próbálj meg leválni a családodról, menj koleszba, biztos vagyok benne, hogy javulni fog a helyzeted!

Azt nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy!

2017. szept. 28. 05:39
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

azt sem írta, hogy ember, vagy okapi humanoid formában?

Minden gond forrása lehet, hogy nem kapsz és kaptál elég figyelmet, törődést kisebb korodban és most ezzel próbálod magadra felhívni a figyelmet.

2017. szept. 28. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
63%

Erről a pszichológusoddal beszélj, itt a gyakorin nem fogsz értelmes választ kapni, amint azt magad is láthatod.

Valóban nehéz részletek nélkül válaszolni. Inkább privátban írd meg, hogy mit is érzel pontosan.

2017. szept. 28. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
35%

Mennyi idióta......

Beszélj a pszichológusoddal erről, ő tud segíteni.

2017. szept. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!