Gondolkodnátok komolyan egy olyan kapcsolatba ahol a párotok direkt eltitkol kényes családi kérdéseket?
A kérdésem ehhez kapcsolodik: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyutt..
3 éve vagyunk együtt, mégis 2 hete "kényszerből" elmondta a nővére és a leendő veje problémáját.
Pont a születésnapom volt és másfél óra maradt csak a közös programra, mert szükség volt az autóra. Sietni kellett ezért haza, hogy a nővére menjen a párjáért munka után. Volt még két autó otthon náluk sőt létezik taxi is,de ez az autó kellett.
Azóta komolyabban elkezdtem gondolkodni azon hogy ennek a férfinak az egészségügyi problémája hosszútávon befolyásolhatja az én kapcsolatom és életem is.
A barátom mindenben segíti a nővérét, a nőnek elsődleges támasza az öccse. Közös telken épitett lakásokban laknak, napi kapcsolatban vannak. Pl.a barátom nem is vásárolhat kutyát mert ezt a férfit zavarja a kutya.
Én attól tartok hogy ha komolyan gondolom ezt a kapcsolatot, az évek múltán sok probléma alakulhat ki ebből a helyzetből. Külföldre sem tudna költözni a barátom, mert lehet hogy a nővére nem bírna az idős szüleivel és a férjével is. Itt az én életem és kapcsolatomat is befolyásolja.
Túlreagálom, vagy igazság is van abban amin rágodom napok óta? Riasztó az is hogy direkt lett eltitkolva előlem ezt a tény.
Szerintem igazad van. Túl közel él a családjához, ez mindig problémákat szül.
Neked van testvéred?
A férfi 44, a barátom nővére 40.
A barátom 37, én 25.
Igen van testvérem.
A helyzet az hogy nincs tokeletes csalad. Ha szereted a parod, elfogadod ot a csaladjaval egyutt. Ha nem, akkor meg tokmindegy ezen toprengeni.
Nyilvan a csaladi problemak rad is hatassal lesznek, naivsag lenne azt hinni hogy nem. De ez mindig mindenhol igy lesznek, akarkit talalsz magad melle.
"Külföldre sem tudna költözni a barátom,"
Ez mondjuk egyertelmu a leirtak alapjan. Nemhogy kulfoldre nem tud koltozni, de nem is akar mashova koltozni.
Na itt jon ki az amit mindig mondunk: nem jo a tul nagy korkulonbseg. A baratod egyszeruen oreg mar hozzad.
Aznap azt mondta hogy 1-re kell az autó, szóval ha már késön ébredtem szedjem magam össze 10 perc alatt! hogy legyen másfél óránk a programra.
Aznap volt a születésnapom..:(
Én is igy gondolom kedves utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!