Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzom neki. közben meg összejön a volt barátnőjével? Hogy van ez?
Lehet, hogy a Facebook adatlapon esetleg valamilyen nem egészen friss információ szerepelt. Ebből valóban ne vonj le messzemenő következtetéseket.
Egyébként szerintem próbáld nyílt őszinteségre bírni a szóban forgó személyt (fiút, ha jól sejtem), és ha nem győz meg róla, hogy hozott valamilyen egyértelmű döntést és tiszta a helyzet, akkor hagyj fel ezzel a viszonnyal. Te magad írod, hogy nem fogsz utána futni.
2.válaszoló ne legyél már hülye.. arról a kib@szott facebookról egyszer írtam, és annyit, hogy együtt vannak. -.- különben ma még nem beszéltem vele, de amikor feljöttem gépre, akkor jelezte ki a kezdőlapon, h kapcsolatban van a csajjal.. még a percet is kimutatta. De már msn-en is rám írt, amikor aludtam.. de már a szív is kint van. De különben, csak a kérdéseimre szerettem volna a választ, vagy legalábbis a ti véleményetek erről. De majd max személyesen beszélek vele.
3.válaszoló köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!