Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehetne csinálni ezzel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne csinálni ezzel az egésszel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyanba szeretném a segítségeteket kérni, hogy egyszerűen nem lehet megegyezni a barátommal. Több mint 8 éve együtt vagyunk meg lakunk is. A veszekedés most a nyaralás végett van. Mint minden évbe most is azt akarja a barátom hogy megint menjünk ki a tópartra 2,5 napot. Én igazság szerint már tavaly is végig untam az egészet, mivel nem szeretem a horgászatot, engem nem köt le ,nekem unalmas a tópart. Mondtam neki hogy nem tudok tóparton mit csinálni nekem ott unalmas max 1 északát kimegyek, de kettőt nem. És igazából a probléma az, hogy ,mintha nem fogná fel ,amit mondok neki...Állandóan mondja én meg csak mondom neki ,hogy nem leszek kint két északát. Nem tudom mit lehetne vele már csinálni, de már nekem rossz ez , hogy elmondtam a dolgot és még 66. alkalomra se akarja felfogni. Mondtam már azt is ,h, akkor menjen egyedül nem sértődöm meg csak én ne legyek ott....ti mit csinálnátok a helyembe?

2018. júl. 7. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ismét én vagyok, és ismételten azt tudom mondani, hogy teljesen átérzem a helyzeted :D

Bár azt hiszem, hogy ezzel most nem vagy előrébb sajnos :D

2018. júl. 7. 22:36
 12/18 A kérdező kommentje:
:) valóban nem vagyok előrébb, de annak örülök ,hogy valaki át tudja érezni milyen is ez valójában....sajnálom, hogy te is így vagy a pároddal. Én úgy gondolom ,hogy ,azért vagyunk egy pár, hogy megegyezzünk és nem, azért, mert, hogy minden csak ö róla szóljon. De ugyan ez igaz lehet nálatok is...
2018. júl. 7. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha alárendelt vagy és szinte viszolyogsz a kettestől,,nem kéne eröltetni tovább..
2018. júl. 7. 22:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Továbbra sem tudok ellenkezni veled :D

Lehet nem volt sikeres a párválasztás egyikünk részéről sem, és Nekünk kéne egy pár lennünk, és Nekik egy másik pár :DDD

Na jó, csak vicceltem, nem akarom szét off-topicolni tovább a kérdésedet :)

2018. júl. 7. 22:48
 15/18 A kérdező kommentje:

utolso elötti ne haragudj de ezt nem teljesen értem.

utolsó: igen igazad van amugy :) tényleg érdekes dolog ez...

2018. júl. 7. 22:50
 16/18 anonim ***** válasza:
:o)
2018. júl. 7. 22:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Van amikor jobb ha nincs az ember életében nő:) Az ilyen fickóknak dugópajti kell
2018. júl. 8. 07:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben vinnék sípot trombitát, és miközben horgászik jó hangosan rázendítenék. Édes a bosszú :)
2018. júl. 8. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!