Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok csinalni amikor sok idotok van a parotokkal, nekem semmi nem jut eszembe?
Ez az elso parkapcsolatom. De nem tudom,hogy milyen programokat lehetne csinalnom. Ismerem a baratomat tobb eve es baratsagunkbol lett szerelem. Most megis ugy erzem en barmilyen programot ha csinalok vele az lehet nem tetszik neki? Nem latom jelet, meg boldog velem mindig. Csak olyan benanak erzem magam ebben es nem tudom mit talaljak ki. Munka utan rakas idom van,mert csak egy baratnom van meg par haverom akikkel osszefutok 1-2orara. A baratom is igy van ezzel es sokat vagyunk egyutt. Tudom,hogy milyen helyeket szeret,de ha oda elmentunk mar es minden kifujt akkor tancstalan vagyok. Mozi,szinhaz,ettermek,hajokazas,sieles,erdei kirandulas,seta,buli,tarsas,galeria kiallitas,cirkusz,vasarlasok,koncert,ezek mind megvoltak mar vagy amiota egyutt vagyunk vagy meg amikor csak baratok voltunk. Ezeket sokadik alkalom utan unna. :( nem tudom mit csinaljak ha egyutt vagyunk. Beszelgetni rengeteget szoktunk,es a szex is nagyon sok es jo,de programok teren nem vagyok jo es felek hogy emiatt ram un meg egyszeruen gaz hogy most sem jut eszembe hogy mitcsinaljunk majd.
Ti tudtok valamit mondani? Mit szoktatok csinalni a partokkal?
L/22 F/25
Jolly joker ötlet: kirándulás, vagy sétálás a közelben.
Ha egyik sem lehet, akkor a párom meg szokott kérni, hogy olvassak verseket. Nagyon sok kultúrából vannak verseim, némelyik elég szimbolikus és meg szoktuk tárgyalni, hogy vajon mi az üzenete az adott versnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!