Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy egy 19éves pasi teljes szívéből szerelmes legyen egy 14éves lányba, és ne csak azt akarja?
én spec. meghalnék az egyik 15 éves lányért
19/F
nem kell általánosítani
21:25ös
Az elején voltak ilyen "csajozós,nyomulós" dumái,amik tél olyanok voltak,h meg akarlak akpni egy estére oszt csá,de az elmúlt 1-2 hónapban nagyon megváltozott,ahogy én és bnőm észrevettük.
Minek kell az én nevem?:D
Am. nem 2 hónapja ismerjük egymást..már lassan lesz az 4 is. :$
Attól még, hogy 14 éves nem biztos, hogy kislányosan viselkedik. Mikor értitek már meg végre, hogy ennyire nem minősít valakit az, hogy hányszor kerülte meg a napot! :) Most, ha 2 évvel előbb születik akkor nem lenne semmi baj, mert 16 az már közelebb van, a 19-hez? :) El kéne szakadni a számjegyektől.
Kérdező: Fennáll az esélye, nem is kicsi, hogy csak megdugni akar, de egyáltalán nem biztos. Csak ne siessetek.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!