Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy egy 19éves pasi teljes szívéből szerelmes legyen egy 14éves lányba, és ne csak azt akarja?
szerintem ez simán lehetséges....jó nem ismerlek titeket....:S de szerintem esélyes a dolog...megerőszakolni meg nem fog, szal rajtad múlik h ne legyen "az". meg ha tényleg szeret, akkor egy jó időt kibír anélkül.
Sok szerencsét, erőt, bátorságot, kitartást:)
14Ł
basszátok meg...egy normális választ nem lehet írni?? Ilyen taplók minek vannak itt??
am pedo biztos nem..mivel semmi szexre utaló dolgot nem említ,nem csinál + pedonak azok számítanak akik még kicsikkel létesítenek szexuális kapcsolatot,ha jól tudom...
Persze, már miért ne lenne lehetséges! 19 is elég fiatal, a 14 meg már nem teljesen gyerek, inkább tini.
Ettől függetlenül arról fogalmam sincs, hogy speciel a te kiszemelted igazat mond-e, vagy csak meg akar kapni ezzel a szöveggel. Ezt sajnos rajta kívül senki sem tudhatja, de biológiailag lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!