Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó az neki, hogy fóbiámm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az neki, hogy fóbiámmal kapcsolatban ugrat?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy elvileg érett, értelmes emberről van szó, mindenki szereti, segítőkész, kedves.

Mégis néha olyan, mintha valami rossz gyerek lenne.

Szoktuk egymást ugratni, tehát nem vagyok sértődős.

Azt hittem neki mindent elmondhatok, tud egy elég mélyen gyökerező fóbiámról is, amiről alig beszéltem valakinek, neki is több év után mondtam el. Azóta pár alkalommal szépen visszaélt ezzel és ezzel próbált piszkálni, azt hitte vicces. Legutóbb nagyon kiborultam ezen, de olyan volt, mintha nem fogná fel, nem értené miért zavar ez engem ennyire. Érdekes, mert más dolgokkal kapcsolatban nagyon megértő, és úgy általában ő a rendes, csendes férfi is a társaságban. Én is tudok fóbiájáról, az bizonyos állatoktól való félelem, de soha nem vicceltem meg ezzel.

Apróságnak tűnik, tudom.

Kicsit olyan, mintha ilyenkor rajtam élné ki magát.

2018. júl. 6. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel neki is van fobiaja (OK, hogy mas, de akkor is...) ezert meg empatikus keszseg se kell hozza, hogy atelje milyen ez. Valoszinuleg treningelni akar teged, de ez a fobiaknal nem szokott hasznalni. Vagy legalabbis nem igy, hogy bedob a melyvizbe. Szerintem beszeljetek ismet rola, ha nem erti mi a gond!

Megirod privatban, hogy mi ez a fobiad? Kivancsiva tettel. (Foleg, hogy nekem is van... :) Nem is egy...)

2018. júl. 6. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

A félelmet csak egy módon lehet legyőzni. Úgy, ha szembenézel vele. A fóbia is félelem, a félelem pedig csak egy mentális gát, egy illúzió. Minél többször néz szembe valaki vele, annál kevesebb hatalma lesz az egyén fölött.

2018. júl. 6. 16:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha engem azzal ugratna, hogy félek a férfiakkal egy szobában maradni (gyerekkori trauma), akkor nekem ott érne véget a kapcsolat.

Félek még a pókoktól, sokkal kisebb fóbia, de azzal se viccelődik soha.

2018. júl. 6. 20:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, elnézést, hogy később írtam. Igazatok van.

Nem tűnik nagy dolognak, mizofóniához köthető dolog, de mással is összekapcsolódik.

2018. júl. 26. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!