Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt jól vettem észre a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt jól vettem észre a nőkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nyilván nem minden nőről van szó, de esküszöm azt látom a környezetemben, hogy alapvetően az elején hűségesek, de aztán van egy-két kaland, majd kb ezzel el is vannak.

A nagy vízválasztó a házasság/gyerek, főleg az utóbbi.

Mintha az lenne, hogy na eddig kihúzta valahogy, de most már kellene egy kis újdonság.

Másrészt férfiaktól is hallani, hogy a házasság után hogy megváltozott a felesége.

Például most is voltam a hétvégén a Remixben, tele volt férjes, 30+ nőkkel.

Olyan nyugodtan pasiztak, hogy nem akartam elhinni :D

J

Máshol is ez megy? :D

2018. júl. 5. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az egy dolog hogy a te környezetedben mi van.

De!

1. Azt gondolom valahol érthető ha egy nő szülés után megváltozik mind fizikailag mint mentálisan. A gyerek lesz az első és ez teljesen természetes ellenben sok pasi nem tudja elfogadni ezt.

2. Általában inkább a férfiak azok akik miután megszületik a gyerek megijednek hogy úristen mekkora felelősség hárul rájuk és hogy a szülés miatt meghízott az asszony. És itt most nem az elhanyagoltságról és/vagy lustaságról beszélek.

Mindkét nemnél vannak ilyenek olyanok is.

Tehát ennyit a nagy megfigyelésekről.

2018. júl. 5. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudtad, hogy mind férjesek? Megkérdezted mindegyiktől?

Amúgy a szülés, gyerek érkezése próbára teszi a kapcsolatot, a feleknek nem jut elég idejük egymásra, sajnos ebben az időszakban mindkét nemnél gyakori a megcsalás.

2018. júl. 5. 11:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a PC választ :D
2018. júl. 5. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul vetted észre. Milyeb másik választ szeretnél?

Lényegesen töb pasit tudok aki gyerek után vagy 40-hez közel kezdte csalni a feleségét, akkor most én meg azt általánosítsam hogy a pasik amit apák lesznek és közelednek a 4.X-hez automatikusan hűtlenek lesznek?

2018. júl. 5. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
20%

Én azt vettem észre, hogy miután megházasodnak a nők minél jobban kontroll alatt akarják tartani a férjüket, és ebbe ölik minden energiájukat.

Ja meg persze boldog boldogtalannal tudatják, hogy nekik FÉRJÜK van.

De persze ez csak az én megfigyelésem ill. tapasztalatom a környezetmben lévő nőkkel, senki ne vegye szentírásnak.

2018. júl. 5. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, hogy ezt felnott irja ki.

Ja, miert nem szorakozhat +30-40 no?

Nem dugni akar, szorakozni. Ostoba vagy.

2018. júl. 5. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Buta kisfiu vagy. Semmit nem tudsz a nokrol, csak par kozhelyet skandalsz, ami nem igaz.
2018. júl. 5. 12:16
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Érdekes dolog ez a szülés. Sok nő arra panaszkodik, hogy utána nem képes a szexre. Én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom. Nem tudom pontosan mi lehet az oka, de a terhesség második trimesztere óta szinte betegesen kívánom a szexet. Minden áldott nap szexelünk, és még maszturbálnom is kell, pedig előtte ez nem volt jellemző rám. Ha a férjem elutasító lenne velem hosszútávon, az nagyon megviselne. Talán ez van azokkal a nőkkel, de ez csak egy opció. Nem értek egyet azzal, hogy az a természetes, hogy utána mindennek a csecsemő körül kell forognia. Akkor tudunk 100%-ban toppon lenni a babával, ha a kettőnk közti szoros kapcsolatot életben tartjuk. Emberek maradtunk attól, hogy gyerekünk lett, még szükségünk van törődésre, intimitásra, kielégülésre, harmóniára. Ha ezt bárki elfelejti, vagy ha esküvő után úgy érzi, be van biztosítva, el szabad engednie magát, akkor nagyot téved. Utána csak idő kérdése, hogy a másik félrelépjen, mert senki sem képes robotként élni.
2018. júl. 5. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:
A terhesség alatt a nő jobban kívánja a szexet az alhasi vérbőség és nyomás miatt. Szülés után, főleg ha sokáig szoptat, a szexuális vágy akár évekre eltűnhet. Ennek a fáradtság, kimerültség is lehet oka.
2018. júl. 6. 00:51
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Ezt én is tudtam, de az én lányom már egy éves, és még mindig tart, pedig szoptatok. Ezt nem tudom, miért van.
2018. júl. 6. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!