Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes engedni egy kapcsolatban, hogy a párunk tartsa a kapcsolatot az exével, vagy más férfiakkal, nőkkel? Sokan attól félnek, hogy újra összejönnek a volt párjukkal, vagy esetleg beleszeretnek másba.
Én biztosan nem kérnék engedélyt a páromtól, hogy a régi ismerőseimmel tarthatom e a kapcsolatot, vagy sem.
Egy jó kapcsolat egyik pillére a bizalom. Ha ez nincs, vagy elveszett, akkor ott már baj van.
Soha nem kértem rá engedélyt, és nem is fogok. Ugyanígy neki sem kell. Nekem nagyjából minden barátom fiú, a srácokkal valahogy jobban kijövök. Egyiktől se akarok semmit. Az exeimmel is jóban vagyok, beszélünk néha, főleg ha ők írnak nekem, én ritkán keresem őket. Az is előfordul, hogy találkozunk és együtt ebédelünk, vagy felmegyek valamelyik barátomhoz úgy, hogy a párom nincs ott.
Én előre közöltem a párommal, hogy ez nálam így működik. Ha nem tetszik akkor sajnálom, választhat nyugodtan mást, de ez változni nem fog. 24/L
Én senkitől nem tiltom a párom, meg semmi ilyesmi. Felőlem járkálhat akármerre a haverjaival nélkülem is, megbízom benne. Egy valakire tudok féltékeny lenni. Az előző barátnőjére.
Több, mint 5 évig voltak együtt, szóval erős érzelmek kötötték hozzá. A legelején megcsalta őt a csaj (igaz, csak egy csók volt), de megbocsátott neki. Aztán azért ért véget a dolog, mert a csaj szakított vele egy másikvsrác miatt, akivel már hónapok óta kavargatott...
Szóval, ha a pasimon múlik, még most is együtt lennének.. Sokkal több közös emlékük, élményük is van... Néha attól félek, hogy engem sohasem fog annyira szeretni, mint őt. Pedig már több, mint fél éve együtt vagyunk mi is.
Egy szó mint száz, szerintem nem érdemes túlságosan megfogni a párunkat, mert annak nnm lesz jó vége. Max az extől tartsa meg a 2 lépés távolságot, ha úgy van.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!