Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban vagy egyedülál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban vagy egyedülállóként jobb élni?

Figyelt kérdés

Nekem is vannak tapasztalataim (felnőtt ffi vagyok), én mások véleményére és tapasztalataira lennék kíváncsi. (Kérem, hogy a poénkodók és a megmondóemberek kivételesen pihentessék a kezüket, nagyon köszönöm.)

Az ember társas lény, de szellemileg autonóm. Mondhatnám, hiszen normál esetben ez a kettő együtt áll. Azonban utópia az, hogy létezik ideális, konfliktus- és fárasztásmentes párkapcsolat. Egyedül is kaki, de olyan párkapcsolatban is, ahol drámák, tesztelések, játszmák vannak. Érdekelne, hogy ki hogy van ezzel.

2018. júl. 4. 16:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre nem is lehet más választ adni: vagy igen, vagy nem...akinek működik a párkapcsolata, boldog egyértelmű,hogy emellett teszi le a voksát, aki csalódott, rossz tapasztalata van, az menekül. Bár van köztes megoldás is:hol így, hol úgy.

Persze vannak olyan emberek akik eleve elzárkóznak attól,hogy kapcsolatban éljenek, kedvelik a magányt. Vagy egyszerűen csak megszokták.

Ezekből a véleményekből bizonyára nem lehet dönteni,hogy magányra, kapcsolatra, vagy társas magányra törekedjünk.

2018. júl. 5. 06:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Stabil,kiegyensulyozott kapcsolatban hazassagban jo.

Ha nem vagyok boldog akkor inkabb egyedül.

Hazassagban ha nem minden happy de jol megvagyunk problemak ellenere az is oke.

Hazassagban megcsalas,azt nem toleralnam hiaba a haz,penz v gyerek

Inkabb egyedül kezdenem ujra minthogy szenvedjek a megcsalastol

2018. júl. 5. 08:35
 13/13 Bajer ***** válasza:

Aki nem képes élvezni a saját társaságát, az másét se fogja. Ez azt jelenti, hogy akinek kellemes érzés a magány, az társ mellett is ugyanolyan nyugodt, kiegyensúlyozott életű személyiség.

Aki viszont kikészül a magánytól, az társ mellett sem lesz elégedett semmivel és senkivel. Abszolút személyiség függő dolog. Az a legegészségesebb ember, aki tud alkalmazkodni bármilyen élethelyzethez. Nem stresszel, nem zaklatják fel a dolgok. Sok-sok ember lelki roncs lett egy rossz kapcsolat miatt, egy válás miatt (egyik ismerősöm is), pedig meg lehetett volna úszni a sok kellemetlenséget.

2018. júl. 5. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!