Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg gond lehet az egy párkapcsolatban hogy a lány sose megy át a fiúhoz csak mindig a srác utazik a lányhoz? 1 órás útról van szó
Vagy kényelemből nem utazik, vagy nincs rá pénze.
Távkapcsolat tipikus hátránya az utazás, legtöbbször ez öli meg a kapcsolatot.
Azért egy egy órás út nem távkapcsolat, sokan a munkahelyükre többet utaznak naponta.
Egy exem azért jött inkább, mert a két öccsével lakott egy szobában, egyszer aludtam ott, az is gáz volt két 15 éves mellett, akik addig szinte csak képen láttak nőt :D
Szerintem azért körülmények kérdése is az egész.
Mi pl. mindketten Bp-n laktunk, de messze, és nem volt egyikünknek sem kocsija, így egy olyan háromnegyed.egy óra mindig megvolt az út. Én mentem 10 alkalomból 9x. Egyikünket sem zavarta, mert így volt a logikus és az ésszerű. Ők kétszintes házban laktak anyjával, és a szint, amin a párom élt, az ő tulajdona is volt. Én egy panelban laktak 60 négyzetméteren szüleimmel és öcsémmel akkoriban (most már együtt lakunk párommal)... több helyünk volt náluk, nem zavartuk annyira az anyját, mint amennyire a családot zavartuk volna, ha együtt alszunk.
Függ ilyen tényezőktől is, de függ a pár korától is (jó, ez elvileg felnőtt kapcsolatok témakör, de láttam itt 16-17 éves kiscsajokat is írni, szóval sosem lehet tudni :D), időbeosztástól, tanulnak-e/dolgoznak-e, melyikük környéke a tisztább / balhésabb / érdekesebb / nyugodtabb, kinek mennyi pénze van...
Gond akkor lehet, ha egyiküknek elege van belőle vmiért - akkor meg meg kell beszélni.
Néha belefutok klasszikus neveltetésű lányokba. Ott azt mondják a szüleik ,hogy a fiú járjon a lányhoz úgy illik. Szóval régebben szinte így volt jó. Bocsánat de ez eszembe jutott.
Volt autóm(nem vagyok pesti felénk közepes a tömegközlekedés)neki jogsija sem....természetes volt hogy én mentem sokat,néha hoztam majd hazavittem. Meg mit űljön este (kora este)részeg putriszökevények közt a sárga buszon.
Ja exexem vonattal ment haza részeg pasi meg lehúzott sliccel beült hozzá a fülkébe és ismerkedni akart...lányban felmerült hogy ügyesen le kell lépni mert cerka kifigyel.Tehát! Azert egy nőt több baj érhet út közben. Szóval inkább a pasi menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!