Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egyik este sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egyik este sokat ivott, veszekedtünk és megpofozott. Szerintetek elő fog még fordulni?

Figyelt kérdés
Én is hibás vagyok mert magyaráztam neki mikor hazaértünk. Fáradt voltam és hajnalig maradtunk a bárban. Mikor hazaértünk mondtam neki, hogy miért nem jöttünk haza előbb aztán ezen jól összevesztünk. El akartam menni otthonról de nem engedte aztán elkezdett rázni és adott egy pofont. Utána kiment a szobából, hogy kint aludjon a kanapén. És mondta, hogy gondolkozzak el magamon, hogy ez miattam volt. Aztán visszajött egy idő után, akkor már nagyon sírtam. De semmi bűntudat nem látszódott rajta akkor még. Aztán megint el akartam menni mert megijesztett. Akkor belöködött a szobába. Kértem, hogy beszéljük meg. Szerintem akkor fogta fel, hogy mit csinált. Ez 3 napja történt. Azóta 5 percenként bocsánatot kér. Mondja, hogy nem bír tükörbe nézni és undorodik magától meg hogy soha többet nem fordul elő. Alapjáraton nem agresszív de nagyon hamar felhúzza magát és akkor kiabál. Többször mondott már olyat mikor nagyon ősszevesztünk, hogy legszívesebben lekerverne egyet de eddig sosem tette. Maximum megrázott. Látom rajta, hogy megbánta de azért kicsit aggódom.

#Megpofozott
2018. jún. 26. 07:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
7%

egy ittas volt...2 egy pofonról beszélünk...én még 1x nem kevertem le egy barátnőmnek se...de az én vagyok...ha bunkó vagyok és pofán vág egy csaj...az csak egy sima NEM :D A pofon az semmi 0..(mondjuk számít a mértéke...h kapsz egy "frászt"vagy úgy istenesen arcon csap tenyérrel h kb a fal adja a másikat..."a két esett nem ugyan az...Az h lesz-e 2senki se tudja...vagy 3dik.Te voltál ott te ismered te tudod a legjobban a szitut neked kell döntened.

Én csak arra hívnám fel a figyelmet h egy laza pofont nem kéne túl dramatizálni..attól még nem egy agresszív állat.

Ilyenkor miért nem verik a nyálukat a feministák az egyenlőség dumával...???

2018. jún. 26. 10:02
 22/45 anonim ***** válasza:
85%

Barom.

2018. jún. 26. 10:04
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Ugy pofan toroltem volna h ott marad. Kiraknam minnel hamarabb.
2018. jún. 26. 10:16
 24/45 anonim ***** válasza:
24%
Hát... remélem.
2018. jún. 26. 10:17
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

A párod hamar felkapja a vizet, azonnal ordibál, néha rángat józanul is... És te nem agresszívnak titulálod?! Pedig ez már bőven kimeríti az agresszív ember fogalmát.

29n

2018. jún. 26. 10:23
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog, mert erős leszel és lelépsz. Vagy tévedek? Gyenge leszel és maradsz bokszzsák?
2018. jún. 26. 10:24
 27/45 anonim ***** válasza:
92%
De amúgy ő gazdag vagy jóképű, hogy nem húztad el onnan a csíkot még? Nyilván leszóllak ha felszínes vagy anyagias vagy de ha egy átlagpistától is eltűröd ezt na az a szupergáz a köbön!!!
2018. jún. 26. 10:40
 28/45 anonim ***** válasza:
Tehát pénzestől vagy csinoskától elfogadhatóbb a pofon?
2018. jún. 26. 10:50
 29/45 anonim ***** válasza:
Elő fog. Hagyd ott amíg nem késő.
2018. jún. 26. 10:53
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Először fordult elő ,de szóban már többször mondta. Hidd el aki egyszer kezet emel a másikra az többször is meg fogja tenni.. és mindig ez van , utána megy a bocsánatkérés,de hidd el nem fog változni. Agyban már régóta meg akarta tenni.
2018. jún. 26. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!