Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1.5 éves kapcsolat kibír 5 hónap különlétet szerintetek? Érzem rajta hogy nem akarja hogy menjek, beteg is vagyok, nem vagyok jól lelkileg, tegnap este veszekedtünk. Hogyan menjek így?
Szerintetek hosszabb kapcsolat kell ahhoz hogy kibírjon ennyi időt?Mit gondoltok?Ahogy közeledik az idő,egyre többet veszekszünk,feszült ő is,engem is feszülté tesz,beteg is vagyok,fáj az arcüregem,náthás vagyok,rossz a közérzetem,teljesen elvan dugulva az orrom,lelkileg sem vagyok jól.Holnap mennem kellene,de tegnap lefekvés elött összevesztünk.Nem tudok így elmenni.Ilyen állapotban hogy vezessek le 13 órát?Hogyan hagyjam így itt a párom?Ilyen ziláltan érdemes útnak indulni?Úgy érzem se egészslgügyileg,se lelkileg nem vagyok toppon,páromon látom,nem bírja elviselni hogy itt hagyom,bűntudat gyötör,hol azt látom,akarja hogy menjek,hol teljesen magába zuhan.Hogy a fenébe menjek el így?Ilyen zilálz lelkiállapotban?
F
Szerintem te kifogásokat keresel, hogy ne kelljen menni. Te már tettél itt fel kérdést ugye? Ott még az volt a gond, hogy nem karácsonyozhatsz a szüleidnél meg hogy a párod labilis és nem tudja mit akar.
Rokonokat látogatni bármikor lehet, nyáron is, a pároddal kapcsolatban pedig legalább megbizonyosodsz róla, hogy mennyire nagy a kötődés köztetek és érdemes-e erre épiteni. Én mennék a helyedben, főleg ha itthon nincs munkám és ez anyagi előrelépést jelentene, de ezt nyiván neked kell eldönteni.
Igen én voltam tettem már fel kérdést.Igen tanácstalan vagyok bevallom őszintén.Nem keresek kifogásokat,de az elmúlt napokba nem úgy alakúltak a dolgok,ahogy terveztük.Ő is én is feszűlt volt,ez az egészre rátette a bélyeget.Mintha direkt generálta volna a feszültésget vagy nem tudom.Nem éreztem a támogatást részéről.Láttam hogy bizonytalan az egészbe.Hol így hol úgy viselkedett velem,ilyen helyzetbe az ember feszültebb és streszesebb,nem akarom másra hárítani a felelőséget,de ha valakivel együtt van az ember,akkor kell éreznie a másikon hogy ő is akarja és hogy végig tudjuk csinálni,mert igen ehhez nem csak én kellek úgy gondolom hanem ő is.
De ahelyett hogy együtt lettünk volna,ő inkább mással szervezett programokat,hogy minnél kevesebb időt legyünk együtt,nekem ez furcsa,én ilyenkor azon lennék hogy minnél többet legyünk együtt.Ehelyett bűntudatot éreztet bennem,és hol így hol úgy viselkedik.Most őszintén ez nem furcsa?
"én ilyenkor azon lennék hogy minnél többet legyünk együtt."
Te a ferfi vagy ebben a kapcsolatban?
Akkor miert nem viselkedsz ugy mint a ferfi? Hisztizel itt mint egy kamaszlany bakker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!