Ez miért lelkileg bántás? Ezt valahogy sosem értettem.
2 éve vagyunk együtt a barátommal, ebből 3 hónapig külön voltunk akkor volt neki egy barátnője, szexkapcsolata. Tegnap eszembe jutott és elkezdtem róla kérdezősködni és mivel nem adott nyílt választ ideges lettem. Azt mondta kinyírtam lelkileg! Pedig ha leülne velem ilyenkor és elbeszélgetne semmi gond nem lenne...
Van valami tanácsotok számomra?
Előre is köszönöm
Szerinted miért nem válaszol? Mert, ha őszintén elmondaná, abból még nagyobb botrány lenne, mintha nem mondana semmit.
Miért érdekel, hogy ő más lánnyal mit és hogy csinált? Azt akarod végighallgatni, hogy bomba jó nő volt, jó volt vele a szex és minden vágyam teljesítette? Miért akarsz magadnak rosszat? Ha pedig azt mondja, hogy tévedés volt és szar volt, akkor úgysem hagyod annyiban és azt mondod rá, hogy megint hazudik. Ez egy ördögi kör, kár belekezdeni.
Nyilván azért folytattad vele a kapcsolatot, mert szereted és megbízol benne. Abban igaza van, hogyha ezt sokat emlegeted, tönkre fogod tenni az egészet.
hasonlóan jártam. én csak azt kérdeztem meg tőle hogy miért irogat még mindig az excsajának vissza, meg kedvelgeti a képeit, mikor azt mondta, 1 hétig nem beszél senkivel és velem nem is beszélt.
erre nem adott nyílt választ, ideges lett és nekemesett hogy én mindenfélét beleképzelek a dolgokba. nem képzeltem addig semmit, épp azért kérdeztem, hogy ne vonjak le helytelen következtetést. hogy tudjam hogy kavar-e vele és akkor esetleg nem folytatnám a kapcsolatot, mert minek akadályozzam őket a kibontakozásban :D, vagy ha meg nem fontos az egész, ne legyek feleslegesen féltékeny.
ő is ilyeneket mondott ehelyett hogy lelkileg, idegileg tönkreteszem őt. fél napig veszekedett velem, mire kinyögte hogy nem volt fontos az egész. pedig sokkal egyszerűbb lett volna ha rögtön eloszlat 1 mondattal minden kételyt...
mindegy, a vége az lett hogy minden kapcsolatot megszakítottunk. most már így utólag el sem hiszem hogy nem volt fontos. mert akinek nincs vaj a füle mögött annak nincs mit titkolnia, nincs oka azonnali támadásra egy ártatlan kérdés miatt.
de azért mégis, mennyivel szebben elválhattunk volna ha őszintén kimondja: igen, nekem ő kell, kavarunk, hiányzik stb.
megértettem volna és kész.
"Pedig ha leülne velem ilyenkor és elbeszélgetne semmi gond nem lenne..."
Ha a másik ezt nem így csinálná hanem úgy akkor minden jó lenne. Mintha ez egy bevett párkapcsolati játszma kezdete lenne amit te indítasz és aminek az lenne a célja hogy a végén valahogyan ő lehessen a gazember.
"Pontosan az bánt, hogy nem ül le velem beszélgetni erről. A szavak és a tettek is számítanak. Ha ilyenkor leülne velem beszélgetni soha, de soha nem hoznám fel többet, hiszen vissza emlékeznék...Ha egy potton "szokták még vele beszélgetni"-re is felháborodik, persze hogy folytatom."
Persze hogy felháborodik hiszen nem bízol benne, a "szokták még vele beszélgetni" egyértelműen a féltékenység jele, máskülönben nem érdekelne téged a válasz. A barátodat bántja hogy nem bízol benne, ezért nem válaszol!
NE FOLYTASD A KÉRDEZŐSKÖDÉST! Különben csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!