Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egyik este sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egyik este sokat ivott, veszekedtünk és megpofozott. Szerintetek elő fog még fordulni?

Figyelt kérdés
Én is hibás vagyok mert magyaráztam neki mikor hazaértünk. Fáradt voltam és hajnalig maradtunk a bárban. Mikor hazaértünk mondtam neki, hogy miért nem jöttünk haza előbb aztán ezen jól összevesztünk. El akartam menni otthonról de nem engedte aztán elkezdett rázni és adott egy pofont. Utána kiment a szobából, hogy kint aludjon a kanapén. És mondta, hogy gondolkozzak el magamon, hogy ez miattam volt. Aztán visszajött egy idő után, akkor már nagyon sírtam. De semmi bűntudat nem látszódott rajta akkor még. Aztán megint el akartam menni mert megijesztett. Akkor belöködött a szobába. Kértem, hogy beszéljük meg. Szerintem akkor fogta fel, hogy mit csinált. Ez 3 napja történt. Azóta 5 percenként bocsánatot kér. Mondja, hogy nem bír tükörbe nézni és undorodik magától meg hogy soha többet nem fordul elő. Alapjáraton nem agresszív de nagyon hamar felhúzza magát és akkor kiabál. Többször mondott már olyat mikor nagyon ősszevesztünk, hogy legszívesebben lekerverne egyet de eddig sosem tette. Maximum megrázott. Látom rajta, hogy megbánta de azért kicsit aggódom.

#Megpofozott
2018. jún. 26. 07:42
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Itt az volt a második esély, mikor megrázott. Most pedig féltél tőle.

Azért csinálja ezt meg veled, mert te eddig se vetted komolyan, hogy egy agresszív......, aki fenyeget, csúnyán beszél veled, rángat, gyakran ordítozik. És erre te azt írod, hogy !!szerinted!! nem agresszív. Miért, minek nevezel egy ilyen állatot?

Minden következő pofon, verés, rángatás, lökdösés a te hibád: TE maradtál vele, te adtál rá lehetőséget.

2018. jún. 26. 08:18
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Egy agresszív állat.

Aki az első pofon után nem hagyja ott a párját, az meg is érdemli a sorsát.

Az meg, hogy jaj de megbánta meg bocsánatot kér...pff na ja, mind ezt csinálja, miután lenyugszik, te kis naív.

2018. jún. 26. 08:25
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy ennyire csicska? Ha te hagyod, hogy így bánjon veled, csak azt üzened neki, hogy egy darab szar vagy, akivel mindent meg lehet csinálni.

Ha a párodtól egyszer is félsz, akkor szar ember. Nincs ilyen, hogy "amúgy jó ember". Ja, amúgy mindenki jó ember, ha nem nézzük a rossz tulajdonságait.

2018. jún. 26. 08:31
 14/45 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező. Abból, ahogy mentegeted, az derül ki számomra, hogy neked is komoly felelősséged van a dologban. Csak te tudod, hogy miért és mit vágtál a fejéhez akkor, meg akkor, amikor csak mondta, hogy legszívesebben pofon vágna. Mérlegeli, hogy vele akarsz-e maradni, igaza van-e neki is, hajlandóak vagytok-e mind a ketten energiát fektetni abba, hogy veszekedés hel, ett kommunikáljatok. Ha igen, akkor dolgozatok ki új szabályrendszert, hogy ilyen többet ne forduljon elő, ha nem, akkor meg szakítsatok. A jövőre nézve jó tanács:akitől nem akarsz pofont kapni, azt ne provokáld. Én sem megyek oda senkihez ugrálni, így pofont sem kapok. Egyszerű.

31/f

2018. jún. 26. 08:35
 15/45 anonim ***** válasza:
56%
Így szokott kezdődni! Elfojtott agressziónak hívják , majd nem csak tenyerét lessz várd ki .. össze jöttök egy 60 kilós fck boyal .. aztán csodalkoztok ha megcsapkod titeket..
2018. jún. 26. 08:39
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve, hogy az alkohol a gátlásokat oldja, és a valódi ént hozza felszínre, szerintem örülhetsz, ha megáll a pofonnál.

Ideje lelépni.

2018. jún. 26. 08:53
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen elő fog fordulni. Egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy elhittem, miattam volt az ütés, a kapcsolatunk utolsó mozzanata az volt, hogy eszméletlenre vert ököllel. Szép kilátásaid vannak.
2018. jún. 26. 09:09
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

Mardj vele nyugodtan.

Majd születnek gyönyörű gyerekeitek.

Boldog család lesztek, mert ha megveri a gyereket, az úgy is a kicsi hibája lesz.

Majd elveszik a gyereket, és a bíróságon is azt fogod mondani: megérdemeltük.

A nevelőszülő meg alig fogja tudni rendbehozni a kicsit, mert minden simogatásnál halálfélelmet fog érezni.

Te pedig a férjeddel éldegélsz majd kettesben, boldogan, mert "megérdemled".

Nem egy ilyet ismerek, hidd el!

2018. jún. 26. 09:20
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elsőt eltűröd, akkor az összes többit meg is érdemled. Mert ne gondold, hogy nem lesz többi.
2018. jún. 26. 09:20
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy ha olyannal együtt akarsz lenni akitől egy másodpercre is féltél.
2018. jún. 26. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!