Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakíthatnék vele?

Figyelt kérdés
Van egy barátom.De nem működik a kapcsolatunk,én érzem.Egyikünk sem érzi már jól magát,én azért,mert nem vagyok szerelmes ő azért,mert érzi ezt...Borzalmas.Már többször próbáltam vele szakítani,de akkor mindig előjön az exeivel,hogy azok is kidobták,hogy ő már nem bírja ezt,hogy a metró elé fog ugrani,hogy őt mennyire tönkretették lelkileg,és hogy én vagyok az egyetlen öröme.De ez meg engem tesz tönkre lelkileg.egyszerűen nem tudok mit tenni,nem tudok ellenállni az érzelmi zsarolásának:S
2010. jún. 17. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Ez a fiúk taktikája: Érzelmi zsarolás! ez attól függ, mennyi idős ,de ahogy kivettem az írásodból, 14-17 között lehetsz. Ilyen korban a fiúk 99,9%-a nem tesz semmit. A maradék 0,1 % fele elmegy az öngyilkosság helyére, de visszavonul. A maradék 0,05 % öli csak meg magát, ami számolj utána, kb. 10.000 emberből 5, azaz csak minden 2.00-ik öli meg magát, aki ilyet egyáltalán mondd. Ne hagyd! Finoman szakíts vele, bármit is mondd. Nem fogja megtenni,ezt azért csinálják, mert kényelmes nekik a kapcsolat, és a lányok érzelmesebb felek, nem bírnák a lelkiismeretét legyőzni. Bűntudat lenne. És ezt mi, fiúk kihasználjuk. Sajnos ilyenek az emberek. De ha nem szereted, szakíts vele minél hamarabb. Ne engedd, hogy zsaroljon. Csak finoman mondd meg neki: "vége van, ezt nem folytatom." És menj el...

Sok sikert!

14/F

2010. jún. 17. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
rosszul írtam, minden 2.000-ik
2010. jún. 17. 09:28
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi...Persze,tudom hogy zsarol..De nagyon félek..borzasztó instabil lelki alakat-egyébként én 18 vagyok,ő 21...-,tehát a korunkból adódóan is elég gyerekes amit művel,de komolyan aggódom,mert nagyon...depis vagy nem tudok rá mást mondani,és egyszerűen szabályosan zsarol...
2010. jún. 17. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez így egyáltalán nem egészséges, hogy zsarolással akar maga mellett tartani. Ő maga se lehet százas, mert én például soha nem akarnám, hogy valaki csak szánalomból maradjon velem. Nem szereted és ez a lényeg. Boldogtalan vagy. Más valaki lelki békéjéért ne áldozd fel a saját boldogságodat. Akármilyen nehéz, hagyd el! Igyekezz minél kíméletesebb lenni, ne érezze hogy ő nem elég jó, csak értse meg, hogy együtt nektek nem megy.

20L

2010. jún. 17. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én barátom is ezt csinálja,ő 17 éves. Már próbáltam vele szakítani,szünetet kérni,stb..Mindig azzal jön,hogy őt nem szereti senki,megöli magát,stb..

De nem szeretem őt,nekem más tetszik! Mit nem ért meg ezen? És csak jön a hülye kérdéseivel,már a falra mászok tőle. Napi 5x 6x hívogat,állandóan beszélgetni akar velem,stb..de szinte nem mondd semmit,csak csöndben van,és arra vár,hogy én mondjak neki valamit,mikor ő hív. Mások szeritn aranyos ahogy viselkedik,de szerintem nagyon nyomul. Mindig írja hogy szeret,stb..Tudom hogy szeret,nem kell mindig mondani. Wáá,bakker,énis szakítanék vele!

2010. jún. 17. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt ilyen pasim, 2 is. mind a kettőből kinéztem volna ezt a dolgot, de mivel tudtam, hogy ez csak egy próbálkozás és egyébként is elegem volt, meg hát ilyen nem lehet csinálni, így azt mondtam, hogy szakítunk és azt csinálsz, amit csak akarsz, engem nem érdekel! és végül nem is lett semmi belőle, túl tették magukat. az egyik például még sírt is meg minden, de nem bocsátottam meg, teljesen kibukott és 2 hét mulva mégis már másik nője volt. ja és nem tizenévesek voltak/voltunk. szóval szerintem ez is csak egy ilyen próbálkozás. azért nem legyél vele, mert ezt mondja, ez baromság. aki megakarja tenni, az soha nem mondd semmit, csak megteszi, ezt jól jegyezd meg, tapasztalat. szóval szakíts vele és kész, lépj tovább, és lépjen tovább ő is. ne tedd tönkre magad idegileg egy ilyen idióta, gyerekes, zsarolós pasi miatt. majd megnyugszik, hidd el!
2010. jún. 17. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor sem gyógyíthatod meg, ha vele maradsz, legfeljebb lehúz a saját szintjére.
2010. jún. 17. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!