Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Hétvégén egy buliban elégé sokat ittam és jól éreztem magam, egy csoport kép erejéig megfogtam egy lány kezét, mikozben tobb éves kapcsolatom van. Semmi nem történt, igazából nem is tudom ki volt, többet nem is láttam. Nagyon rosszul erzem magam miatta, de félek elmondani hátha többet képzel bele a párom.
22/F
2018. jún. 24. 02:11
1/6 anonim válasza:
Viszont, ha nem mondod el és mégis eljut hozzá valahogy az a kép, joggal gondolhat többet bele. Legyél egyenes és szépen beszéld meg vele, ha nem történt semmi akkor nincs mitől félned, max megkér, hogy máskor ne igyál annyit.
2/6 anonim válasza:
Szerintem inkább mondd el, nem gáz, de ha ő találja meg a képet többet fog képzelni róla.
3/6 anonim válasza:
Mond el.Szarul fog esni neki, de legalább őszinte vagy.És máskor gondolkodj! Nem kifogás erre a pia.
4/6 anonim válasza:
Mondd el szépen,mint itt és értékelni fogja.
5/6 anonim válasza:
Ha tenyleg lenne eleted akkor tuti nen gykra irnad ezt ki
6/6 anonim válasza:
Mi rossz van abban? Ha ennyire emlékezel, ennyit mondj el. Meg ne igyál annyit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!