Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok, vele vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, vele vagy nélküle?

Figyelt kérdés
Van egy párkapcsolatom 4 éve. Mellette nőttem fel, nagyon nagyon kötődök hozzá és szeretem is. Mostanság úgy érzem nem törődik úgy velem, nem szeret annyira de ő azt mondja ugyanúgy szeret. Velem is van baj, mert depressziós vagyok, nehéz velem bánni, sok szeretet kell, sértődékeny vagyok. A régi idők járnak a fejemben folyton az első egy év. Annyira türelmes volt és annyira szerettük egymást. Minden nap azt remélem, lehet még olyan.. Viszont a mostani énje csak fájdalmat okoz , megbánt. Régen ha probléma volt megbeszéltük, elmagyarázta a dolgot az ő szemszögéből. Most kiakad, hibáztat, hogy folyton veszekedek, pedig csak próbálom megoldani kommunikációval, úgy érzem nem szeret és már teljesen magamba zuhantam. Sokat sírok, mert úgyérzem lekezelő velem, mire azt mondja, hogy szeriinte nem volt az. Annyira szeretném, hogy olyan legyen, mint rég és szeressen. Sokat elmondom neki, hogy nem szeret, htha, akkor célzásnak veszi de inkább csak kiakad rajta , mondván ő szeret és ezzel csak elveszem a kedvét a kedveskedéstől. Nem tudom mit tegyek. Ez csak a sztori nagyon rövid része volt, 4 évet most ennyiben meséltem el. Ti mit tennétek?

2018. jún. 23. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Kedveskedek, jófej vagyok, te depizel állandóan és mondogatod, hogy nem szeretlek 4 éven keresztül, én is ideges lennék és el is hagynálak.

Te mit tegyél? Próbálj meggyógyulni. Ha tényleg depressziós vagy, akkor tartsd észben, hogy mindent egy szürke filteren keresztül látsz, miközben lehet, hogy minden ugyan az. Nem tudom, hogy depressziós voltál-e végig vagy a kapcsolat alatt lettél az.

31/f

2018. jún. 23. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Biztos, hogy depresszió? Nem csak hangulatingadozás?
2018. jún. 23. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Fejezd be a nyafogást,menj el pszichológushoz vagy akarmi, ne rajta vezesd le a hisztid, es a depidet,mert el fog hagyni.

Tapasztalatbol mondom, csak ova intelek.

2018. jún. 23. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de egy idő után elég fárasztó lehet valakinek állandóan bizonygatni, hogy mennyire szeret téged. A dolgok haladnak előre, és ha te csak lehúzod őt érzelmileg a depivel, sírással, rinyálással, önbizalomhiánnyal, akkor ne csodálkozz, hogy ideges és türelmetlen veled. Egyszerűen nem kell minden apró-cseplő dolgot kommunikálni. Így sehová sem fogtok haladni, ha folyton leálltok, mert meg kell beszélni a dolgokat. A beszélgetésekre ott vannak a barátnők, család. Ha nagyon nem megy érzelmileg összeszedni magadat, akkor pedig ideje pszichológushoz menni. Ha így folytatod, akkor előbb-utóbb ott fog hagyni téged!
2018. jún. 23. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsót azt nőként írom neked.
2018. jún. 23. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát nagyon türelmes ember lehet, én már RÉG kidobtalak volna a veszekedéseddel és hiszijeiddel együtt.

Ha depressziós vagy, hagyd békén, menj pszichológushoz, és miután helyre tetted magad, utána kezdj kapcsolatba.

Volt depr. exem, hagyjuk inkább. Gyakorlatilag bármit mondtam, felkapta a vizet, folyamatosan kesergett, bőgött, de elmondani nem tudta, mi a baja, kommunikáció kimerült két mondatban és utána a sírásban.

1 évig bírtam mellette, aztán kidobtam a fnébe, mert lehúzott az állandó rosszkedvével.

Nekem azóta új kapcsolatom van, ég és föld, ő meg 3 éve tökegyedül van - vajon miért?

29n

2018. jún. 23. 19:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Most vagy én írom le nagyon szarul a dolgokat vagy nem tudom. Nem.hisztizek, próbálok magamon valtoztatni es higgadt lenni elfogadtam es igazat adtam neki ebben, mar nem mondogatom,hogy nem szeret. Viszont ahogy én megváltoztam jó irányba ő rosszba. Türelmetlen és lekezelő pedig sokszor volt,hogy nem adtam rá okot.

Itt meg mindenki hibáztat,hogy mennyire idióta hisztis rib.i vagyok és soha nem kellenèk senkinek?:D Tanácsokat vártam , amikkel megoldhatnám esetleg vele de csak a kiosztás.Na mindegy ,nem veszem magamra, mert nem tartom jogosnak. Az,hogy azt írtam depressziós és sertodekeny vagyok nem azt jelenti,hogy én folyton veszekedek. Mint írtam megbeszelni probaltam teljesen nyugodtan es normálisan, mire ő felkapja a vizet. Példa, megkerem valamire, nem tartja be az igeretet es megkerem,hogy maskor figyeljem jobban arra ,amit megiger nekem. Mire ő kiakad,hogy csak a rosszat látom benne, nem tud nekem megfelelni egyebek.

2018. jún. 23. 23:31
 8/8 A kérdező kommentje:
És nyugodtan hurrogjon le bárki de szerintem az a kapcsolat,ahol nincs kommunikáció, mert " nem veszekedunk soha" és nincsenek kibeszelve a gondok soha nem lesz jó kapcsolat, mett elfolytjal a probelmákat. Mi lesz ebből? Szakítás, megcsalás. Nem egy ilyen embert ismerek.
2018. jún. 23. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!