Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, vele vagy nélküle?
Kedveskedek, jófej vagyok, te depizel állandóan és mondogatod, hogy nem szeretlek 4 éven keresztül, én is ideges lennék és el is hagynálak.
Te mit tegyél? Próbálj meggyógyulni. Ha tényleg depressziós vagy, akkor tartsd észben, hogy mindent egy szürke filteren keresztül látsz, miközben lehet, hogy minden ugyan az. Nem tudom, hogy depressziós voltál-e végig vagy a kapcsolat alatt lettél az.
31/f
Fejezd be a nyafogást,menj el pszichológushoz vagy akarmi, ne rajta vezesd le a hisztid, es a depidet,mert el fog hagyni.
Tapasztalatbol mondom, csak ova intelek.
Hát nagyon türelmes ember lehet, én már RÉG kidobtalak volna a veszekedéseddel és hiszijeiddel együtt.
Ha depressziós vagy, hagyd békén, menj pszichológushoz, és miután helyre tetted magad, utána kezdj kapcsolatba.
Volt depr. exem, hagyjuk inkább. Gyakorlatilag bármit mondtam, felkapta a vizet, folyamatosan kesergett, bőgött, de elmondani nem tudta, mi a baja, kommunikáció kimerült két mondatban és utána a sírásban.
1 évig bírtam mellette, aztán kidobtam a fnébe, mert lehúzott az állandó rosszkedvével.
Nekem azóta új kapcsolatom van, ég és föld, ő meg 3 éve tökegyedül van - vajon miért?
29n
Most vagy én írom le nagyon szarul a dolgokat vagy nem tudom. Nem.hisztizek, próbálok magamon valtoztatni es higgadt lenni elfogadtam es igazat adtam neki ebben, mar nem mondogatom,hogy nem szeret. Viszont ahogy én megváltoztam jó irányba ő rosszba. Türelmetlen és lekezelő pedig sokszor volt,hogy nem adtam rá okot.
Itt meg mindenki hibáztat,hogy mennyire idióta hisztis rib.i vagyok és soha nem kellenèk senkinek?:D Tanácsokat vártam , amikkel megoldhatnám esetleg vele de csak a kiosztás.Na mindegy ,nem veszem magamra, mert nem tartom jogosnak. Az,hogy azt írtam depressziós és sertodekeny vagyok nem azt jelenti,hogy én folyton veszekedek. Mint írtam megbeszelni probaltam teljesen nyugodtan es normálisan, mire ő felkapja a vizet. Példa, megkerem valamire, nem tartja be az igeretet es megkerem,hogy maskor figyeljem jobban arra ,amit megiger nekem. Mire ő kiakad,hogy csak a rosszat látom benne, nem tud nekem megfelelni egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!