Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj a másiknak, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a másiknak, ha a párja nélküle is jól tudja magát érezni?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy cikket, az volt a témája, hogy a "nőnek otthon a helye" és hogy a férfiak milyen hisztiket képesek levágni, ha az asszony úgy gondolja, hogy a családi tűzhelyen túl is van élet (hobbi, barátok, kirándulás) és a férjurán túl is van igénye társaságra.

Innen jött az ötlet (megjegyzem, a cikk kiemeli, hogy a nőben is van ilyen, sőt, hozzáteszem, hogy tapasztalataim szerint a nők szoktak hisztisebbek lenni, ha párjuk nélkülük is jól érzi magát: ugyanakkor nőként velem bánt az expasim ilyen miazhogyjólmeredéreznimagadatnélkülem-hozzáállással, illetve egy nagynéném azért vált a férjétől, mert a férje nem bírta elviselni, hogy a felesége, miután felnőttek az unokatesóim, továbbképzésekre járt, előléptették a munkahelyén, és megemelték a fizetését).

Az exem olyan volt, hogy otthon punnyadt munka után, és folyton nyavalygott, hogy unatkozik. Én sem vagyok társasági ember, de mindig van valami ambícióm (pl szilveszteri maraton, C1-es nyelvvizsga, külföldi ösztöndíj megpályázása, pluszmunka az ájfonért) és általában vagy az volt, hogy meghívatta magát ("Miért a barátnőiddel mész színházba, amikor ittvagyoknekedén?" "Miért nem futjuk le együtt a maratont?") olyan helyekre, ahova magától esze ágában se menni, aztán nagy duzzogva csinálja, úgy ímmel-ámmal és az én kedvemet is elrontja vele vagy pedig folyton hívogat telefonon és üzenetekkel bombáz, próbálja kicsikarni tőlem a lógást (amúgy hozzám se ér, csak akkor bújik és puszilgat, amikor megyek anyámmal, (wellnesshétvégére), a legvégén meg jött a "hatehetentekétszernyelviskolábajárszakkormárnemisszeretsz"-szintű zsarolás, illetve abban a hitben élt, hogy a szabadidőmhöz neki alanyi joga van és joga van számonkérni tőlem, hogy péntekdélután miért az unokahúgommal fagyiztam és miért nem vele néztem végig a Trónok Harca hetedik évadát.

2018. jún. 12. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
szakitottál már vele? mert ha nem, már bőven itt az ideje. az ilyen 8 éves gyerek szintjén megragadt retardáltakat ott kell hagyni azonnal.
2018. jún. 12. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Én inkább örülök neki, ha jól érzi magát.
2018. jún. 12. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokan kapcsolatfüggők, akik nem képesek egyedül létezni. Ami nem is feltétlen gond, de a másiktól meg nem lehet elvárni, hogy hirtelen ő is legyen az, amikor nem az. Szerencsémre nálunk a párommal mindketten elmegyünk külön programokra, és nem sínylette meg a kapcsolatunk.
2018. jún. 12. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nemtom, én örülök, ha a párom nélkülem is jól tudja érezni magát. Nekem is igényem van csajos estére, bármennyire is imádom a pasim, van, amit nem tudok vele megbeszélni. Vagy hiába mondom neki, nem érzi át.
2018. jún. 12. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért mert önbizalomhiányosak és félnek attól, hogy a párjuk majd mással akar lenni, elhagyja őket, ha mással érzi jól magát.
2018. jún. 12. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég gáz volna, ha nélkülem nem tudná jól érezni magát.
2018. jún. 12. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Eléggé hisztis p...a a barátod meg kell mondjam.

Namost ez az elengedős sok dologtól függ. Van egy barátnőm akinek a párja szeret eljárni a haverjaival iszogatni, beszélgetni, pont ahogyan az enyém. Ha mindkét pasi belejenti hogy "elmentem a haverokkal, csak megiszunk 2 sört" teljesen más a reakció.

Elmondom miért.

Ha a párom elmegy a haverokkal akkor tudom hogy tényleg 2 sör lesz, max 3, részegen nem csinál hülyeséget, ismerem a barátait, bírnak engem és mindenki vigyáz a másikra hogy ne csináljon hülyeséget.

Ellenben barátnőm párja minden egyes alkalommal matt részegre issza magát (akkor is ha ott van vele a csaja) , ha részeg hülyeséget csinál, más csajokkal kavar és ebben a barátai még támogatják is.

Ha kicserélnénk a pasikat ugyanúgy kiakadnék mint barátnőm ő pedig ugyanúgy halálos nyugalommal engedné el a párját mint én.

Na meg persze van olyan mint a kérdésben mikor egy gyökér a másik és szimplán "ha én nem bulikázhatok neked se legyen már jó" címszóval vágja ki a hisztit.

2018. jún. 12. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!