Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalan vagyok mellette, de nélküle még rosszabb?
"1-2 óránként kapok egy mondatot." Vagyis amikor dolgozik akkor is keres téged! Mit akarsz? Állandoan logjon a nyakadon? DOLGOZIK! Miért nem jo neked, ha amikor együtt vagytok akkor beszélgettek? Te a habos-babos lánynyoszolyádon elképzelted herceged rajongását. Az élet picit (??) más. Probálj meg felnöni! és utána pasizgatni.
" Én is dolgozok és egyetemre járok mégis lenne rá időm bőven" Ez csak annyit jelent, hogy még igy sem vesz ez el töled sok idöt és energiát. Tényleg egy kis tini szintjén állsz ha nem látod a munka és a munka közötti (esetleges?) különbséget mind idö, mind leterhelés tekintetében. Nem valo neked még a párkapcsolat!!!
Az első valszolonak Köszönöm!
A masodiknak tiszteletben tartom a véleményét, viszont a paromnak gyakorlatilag nincs szabadideje. Ha nincs az az 1-2 mondat akkor nem is beszélnenk. Az a heti 1-2 óra amit esetleg együtt toltunk számomra kevés. És vágyom a kettesben töltött időre is. Én úgy keresek, hogy el tudom tartani magam és tanulni is tudok mellette, szerintem ez így a jó nem pedig az, hogy valakinek az egész elete a munka. Vagy, ha igen az ne akarjon párkapcsolatot, mert nem fér bele. Megneznem, hogy ha te talalkoznal heti egyszer a paroddal, és azon kívül napi pár sort beszelgetnetek. Akkor is ennyire elégedett lennel. Főleg ha a szülei is korlatozzak ha mégis össze tudnatok hozni valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!