Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, bejönnek az elhízott, boldogtalan, unott férfiak?
Azok sem, akiknek túl jó kedve van?
Vagy akiknek a természetükből adódóan úgyis gyakran rossz kedvük van?
Szerintem tudod hogy nem nagyon tetszik senkinek sem egy ilyen pasi:D
Figyelj egyszer élünk, legyél boldog az életben, ha lehet, másnak komoly betegségei vannak amiken nem lehet segíteni:(
Te “csak” el vagy hizva, ezen lehet segíteni! Tudom hogy rohadt nehéz ez is de szerintem köze van a boldogtalanságodhoz. Eleinte kezdd kevesebb edzessel pl nagyobb séták..
A kajára is figyelj oda édességet ne egyel csipszet stb, a nasi legyen pl egy kis dió vagy valami gyümölcs. Ha gondolod írhatok erről bővebben de neten is megtalálsz erről bármit.
Illetve mert vagy unott? Mer boldogtalan vagy, egyik probléma a másik miatt alakul ki, találj hobbit nézz filmeket készíts olyan ételeket ami kevésbé hizlal.. és hidd el ahogy lefogysz-kevésbé lesz dagi fejed helyesebb arcod is lesz-nem leszel boldogtalan mer jól fogsz kinézni-és unott sem leszel.
Az elhízás engem nem zavar. A boldogtalanság, unottság igen. Én nem ilyen típus vagyok (hanem pozitív életszemléletű, lelkes), és nem kell, hogy engem is lehúzzon.
A kommentre meg: kérdés, a "túl jókedvű" mit jelent. Ha vigyorgósabb, nevetősebb, az nem baj (csak ne olyan legyen, mint a troll biztonsági őr a Legyen Ön Is Milliomosból, az már zavaró, de lehet, csak a nevetése milyensége miatt)... ami gáz az, ha szomorú és komoly dolgokon is röhörészik.
Mégis miért jönne be ha el van hízva? az sexy? ugyan. hányinger.
Boldogtalan is,unalmas is. ez egyre rosszabb.
Ez a típus annak a nőnek jön be talán,aki hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!