Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook profil alapján tényleg nem lehet megállapítani hogy mennyire boldog vagy boldogtalan egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Volt egy ismerősöm nem beszéltünk csak face bejegyzéseit láttam.

Ott tök boldog képeiket posztolt párjával mintha minden happy lett volna. Most látom és tudtam meg hogy vége és szakítottak

2017. jún. 15. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Amikor csapkodja a fejed az asszony a serpenyővel, gondolod, hogy a szelfizés az első ami az eszedbe jut ? :D

30/f

2017. jún. 15. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem a Facebook-on kell élni.
2017. jún. 15. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg olyat látok nap mint nap, ahol egyik nap még megy a "jaj szerelmem, egyetlenem, öjökkéé", másnap meg már egyedülálló státuszban vannak. :D

Sokan szeretnék a boldogság látszatát kelteni a közösségi oldalakon, mert valami hiányzik az életükből, önbizalomhiányosak, vagy egyszerűen látják a sok szép és "boldog"(-nak tűnő) modell képét és túlkompenzálva szeretnének rájuk hasonlítani.

Azok a kapcsolatok, ahol naponta vagy hetente akár többször is nyilvánosan megy a nyáladzás, a képkirakás, a "szerelmemmel már 2 hete, imádlak, legboldogabb vagyok", valószínűleg valami hiányosságot szeretnének leplezni. Ezeknél van a legnagyobb valószínűség a hirtelen szakításra.

Persze az olyan profilok mögött is lehet rossz kapcsolat, akik nem, vagy alig tesznek ki közös dolgokat... De arról még inkább elhinném, hogy boldogan élik a mindennapjaikat csendben, mint arról, akik naponta a pofámba tolják a nyálukat. :D

2017. jún. 15. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az a kapcsolat van rendben, amit nem reklámoznak. Oké, néha elfér egy-két közös kép, de az állandó posztolás nem normális.
2017. jún. 15. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy látom, hogy akik ilyen szépidézetet posztolnak, azok a legnagyobb ganék. Főnöknőm. De van olyan is, aki írja , hogy boldog, az is csak látszatból, hogy azt higyje a környezete, hogy minden rendben van.
2017. jún. 15. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én profilomon csak annyi van, hogy "kapcsolatban" - se közös kép, se nyáladzás.. szóval nem lehet igazából semmit megállapítani.
2017. jún. 15. 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jellemző pl amikor az egyik fél elárasztja közös összebújós képekkel a saját fb profilját, a másikuk még azt sem jelzi, hogy már nem szabad préda.
2017. jún. 15. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ott tök boldog képeiket posztolt párjával mintha minden happy lett volna. Most látom és tudtam meg hogy vége és szakítottak"

Nézd, általában az a helyzet, hogy egy párkapcsolatban is - épp úgy, mint az egyének életében - vannak hullámhegyek és völgyek is. Nnomost innentől kezdve a folyamatos cukros-habos, mindenhepi-posztok már eleve gyanúsak, mert törvényszerűen nem lehetnek igazak.

De hogy ennek a kirakat-életnek mennyire sötét az árnyékos oldala, azt már csak tippelni lehet.

2017. jún. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!