Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent, ha egy lány a...

Mit jelent, ha egy lány a facebook profilja szerint kapcsolatban van, ám nincs meghatározva a partner?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki bejön nekem, de a facebookja szerint kapcsolatban van, ám nincs oda írva, hogy kivel, és a fényképei között sem találtam olyat, ahol a pasijával lenne lefényképezve. Mielőtt még rávágnátok, hogy leszbi, a profilján az érdeklődésnél a férfiak vannak megadva.

2014. júl. 28. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt, hogy menőzni akar, vagy nincs a csávójának facebookja.
2014. júl. 28. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen ismerősöm.

Biztos, hogy ne írjanak rá, vagy csak a legtökösebbek írjanak rá, akiknek belefér a játékba az, ha épp foglalt a lány.

2014. júl. 28. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van barátom, facebook-ja is van, csak nem használja és feleslegesnek láttam bejelölni őt a kapcsolat mellé. Van aki emiatt azt hitte, csak pasiriasztó, de hát aki utána se jár, ez van...
2014. júl. 28. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:

Azon az oldalon a névtől kezdve bármit szabadon meg lehet adni. Senki nem ellenőrzi, így jelenthet bármit, meg annak az ellenkezőjét is...

Javaslom, hogy inkább beszélgess vele, lehetőleg élőben.

2014. júl. 28. 21:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Vagy nem akarja mindenki orrára kötni a magánéletét, vagy a srác nem szeret szerepelni közösségi oldalakon.

Az én volt barátom is ilyen volt, ő sem rakott fel magáról képet, de még a teljes nevét sem szerette megadni.

Vagy nincs a srácnak Facebook-ja, vagy ha van is, nemigen használja.

2014. júl. 28. 21:12
 6/13 A kérdező kommentje:
de a csajnak van egy rahedli képe, de a legtöbb képen nem szerepel csávó, vagy ha van is rajta, az biztos, hogy nem a pasija.
2014. júl. 28. 21:14
 7/13 A kérdező kommentje:
furcsának találom, hogy aki ennyi fotót feltesz magáról, az egyetlen közös képet sem a pasijával...
2014. júl. 28. 21:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
én már komolyan felrobbanok ettől. szakadjatok már le a facebookról! 19 éves csaj vagyok, van facebookom, és ha tehetem fent vagyok, de csak mert ott beszélgetek minden ismerősömmel, nem érzek arra késztetést hogy megosszam az életem vadidegenekkel, semmi közük hozzá, nem tudom miért kéne bárkinek is bejelölnie hogy kivel van kapcsolatban...mennyivel jobb volt mikor még nem volt fb
2014. júl. 28. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:

valószínűleg úgy van vele, hogy akire tartozik az úgyis tudja, nem nyilvános a magánélete

vagy persze az is előfordulhat, hogy nem igaz

10/13 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg ismerősöm van aki így van, vagy be se jelöli azt hogy kapcsolatban. Hogy miért? Manapság egyre nagyobb érték a magánélet! A kapcsolatban státusszal jelzi, hogy csukva a kapu, aki személyesen ismeri őket tisztába van a dolgokkal úgyis. Szó sincs itt menőzzéssel, sajnos egyre többször előfordul, hogy valaki nyíltan jelzi a kapcsolatát, és erre jönnek a kellemetlen reakciók - pl fú de gáz pasid van, fú de csúnya csajod stb stb ami zavaró lehet. Másrészről egy idegennek miköze hozzá? Vagy már eljutottunk oda hogy facebook kapcsolati státusz intézményesíti a valós kapcsolati státuszt? Röhejes.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!