Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent, ha egy lány a...

Mit jelent, ha egy lány a facebook profilja szerint kapcsolatban van, ám nincs meghatározva a partner?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki bejön nekem, de a facebookja szerint kapcsolatban van, ám nincs oda írva, hogy kivel, és a fényképei között sem találtam olyat, ahol a pasijával lenne lefényképezve. Mielőtt még rávágnátok, hogy leszbi, a profilján az érdeklődésnél a férfiak vannak megadva.

2014. júl. 28. 21:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
amikor nem volt fb, akkor te még általánosba jártál, honnan tudnád, hogy milyen volt akkor egy egyetemistának pl.?
2014. júl. 28. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt fenn egy csomó képem anno, a volt barátomról meg egy sem, mert nem szerette a közösségi oldalakat és egyiken sem akart sem névvel, sem képpel szerepelni.

De ha ennyire piszkálja a csőröd, beszélj vele élőben, kérdezd meg, van-e barátja és ha azt mondja, hogy van, akár igazat mond, akár hazudik, nincs nála esélyed.

2014. júl. 28. 21:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem piszkálja annyira a csőröm, csak érdekelt, hogy ilyenkor mi van. Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 28. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!