Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha boldogtalan vagyok a kapcsolatomban már csak a szakítás marad?

Figyelt kérdés

11 éve vagyunk együtt, többször elmondtam neki a problémáimat, viszont változás nincs. Most per pillanat minden fontosabb nálam, nincs rám ideje, úgy élünk egymás mellett mint a lakótársak.

Szinte már csak megszokás az egész. Ez mar a mindennapokra is rányomta a bélyegét, türelmetlen, rosszkedvű is vagyok ez miatt. Ilyenkor mar csak a szakítás marad? N

2017. febr. 14. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Igen
2017. febr. 14. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudtok rajta semmivel sem változtatni, sajnos igen!
2017. febr. 14. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Ne ringasd el magad abban a hitben, hogy majd jobb lesz, mert valószínűleg már nem, ez már nagyon ellaposodott. Szerintem vess véget ennek. Gondolj bele: mi lenne, ha most elkezdene udvarolni Neked valaki, aki nagyon tetszene? Nyilván nem mondanál neki nemet, ez viszont tisztességtelen lenne a pároddal szemben. Ne félj kilépni a megszokás posványából, lehetsz még újra boldog. Hajrá.
2017. febr. 14. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Le kell ülni és meg kell beszélni. Nem úgy, hogy mikor épp mész a konyhába, elmész mellette és mondod neki, ez így neked nem jó. Nem csak mondani kell a problémákat, hanem alaposan meg kell beszélni. Le kell ülni és megértetni vele, hogy ez így nem jó, szeretnéd ha ez meg az változna. Konkrétan fogalmazd meg, mi a rossz neked, és azt is mond el neki, hogy szerinted mit kellene csinálni, hogy javuljon a helyzet. Beszéljetek őszintén, nyíltan. Miután elmondtál neki mindent, és elmondtad, hogy miket szeretnél a kapcsolatodban, kérdezd meg tőle: tudsz elég erőt befektetni ezekbe a dolgokba? Ha nem tud, akkor ennyi volt.
2017. febr. 14. 11:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Leültem vele, elmondtam neki mindent. Azt hogy miért nem jó ez nekem, hogy tudnánk változtatni, mindent. Akkor azt mondta ezt át kell gondolnia, hagyjak neki egy kis időt. Ezt meg is értettem.

Ez volt nyáron. Azóta sem mond semmit, nem tesz semmit, azt hiszi majd magától elmúlnak a problémák.

2017. febr. 14. 11:11
 6/11 anonim ***** válasza:

"Ez volt nyáron. Azóta sem mond semmit, nem tesz semmit, azt hiszi majd magától elmúlnak a problémák."

Nah hát akkor itt az ideje, hogy újra leüljetek és megtárgyaljátok azt, hogy változott-e valami. Részedről nem, ez egyértelmű. Üljetek le, és mond el neki, hogy nyár óta vársz, de nem változott semmi sem és ha ez így folytatódik, akkor vége lesz a kapcsolatotoknak, mert egyedül kevés vagy hozzá.

2017. febr. 14. 11:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Mondtam mar neki hogy semmi változás nincs. Akkor jöttek az ígéretek, többet foglalkozik majd velem ilyesmi. Ez tartott kb egy hónapig aztán megint semmi.
2017. febr. 14. 11:29
 8/11 anonim ***** válasza:
De mégis mi a problémád? Miért érzed úgy, hogy nem foglalkozik veled? Mit szeretnél?
2017. febr. 14. 11:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Este hazajön egy puszi kb ennyi a napi érintkezésunk. Ha odabujok hozza akkor is csak telefonozik. Ha kérdezem milyen volt a napja annyival elintézi hogy elment. Ha mondom neki hogy gyerünk el kettesben valahova, tuti van valami kifogás. Ha kiöltözöm nem mondja hogy csinos vagy hanem hogy hova mész mar megint? Kinek öltözők ki? Egyszerűen... kezd ebből elegem lenni.
2017. febr. 14. 12:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Na igen, azért jó lenne látni hogy milyen gondok vannak.

Valahogy bizos meg lehet oldani. Sok őszinte beszélgetés.

...Ha tényleg beletojik mindenbe, tényleg nem foglalkozik veled, akkor próbáld ki hogy pl. akkor az "éjszakai szépségeket" megvonod. Talán megkérdi, hogy miért. Aztán lehet beszélgetni...

2017. febr. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!