Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel a 2 sráccal, akit a társkeresőn ismertem meg?
Én mégis leírom, hogy egy undorító f*$zrágó ku*v@ vagy.
Tedd bele mindkettő nevét egy kalapba, és akit húzol, azt válaszd, ha egy percre is elbizonytalanodsz, akkor a másik lesz a jó.
Vagy hagyd ott mindkettőt, és mond meg az igazat.
Vagy mond el az igazat, és amelyikük megtud neked bocsátani, legyen az.
Tényleg nem túl erkölcsös dolog, amit csinálsz, csúnyán kihasználod és hülyére veszed mindkét fiút. Szerintem csak egyformán erős vonzalmat érzel mindkettőjük iránt, de a szerelem nem ilyen, az nem tud osztódni...
Nem mondhatom meg, hogy mit tegyél, de én biztos, hogy mindkettőt otthagynám, még ha beleszakadna is a szívem. Még ha sikerülne is választanom közülük, már az elejétől kezdve az egész kapcsolat hazugságra épülne, a lelkiismereted pedig lassacskán felemésztene téged (jogosan), ha viszont színt vallanál a választott fiúnak, akkor 99% az esély rá, hogy kiadná az utadat, elvégre tényleg hülyének nézted.
Nagyon nehéz helyzet, nem lennék a helyedben. De sajnos magadnak csináltad. :( Tanulj az esetből.
Nem kell előadnod a nagyjelenetet.
Akkor baxtad el, szó szerint, mikor a másikkal is lefeküdtél.
3 hónapja? Könnyen lehet, hogy két szék közül a pad alá fogsz esni.
Ja, dobj fel egy érmét.
Nem miattuk vagy ki, hanem magad miatt.
És ők miért nincsenek tájékoztatva erről a helyzetről elejétől fogva?
Tulajdonképpen már elköveted velük 3 hónapja azt az egyetlen dolgot, ami miatt nem is akarnak veled lenni. Akkor mi a kérdés?
Ha ennyire nem vagy képes az intimitásra, akkor ne ezeket a fiúkat válaszd, nekik fontos a közelség, az hogy megoszd velük az érzéseid, gondolataid, dilemmáid, és hogy ne hazudj nekik. Te pedig ezt nem tudod megadni nekik. A kérdés el van döntve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!