Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel a 2 sráccal, akit a társkeresőn ismertem meg?
"totál átejtem őket, de mind kettőt szeretem"
Na ez az, ami ellentmondás.
Te csak magadat "szereted".
Szerintem mutasd be őket egymásnak , hátha jó barátok lesznek , és téged meg jól otthagynak.
Más. Ha már így csinálod akkor ne lelkizz. De minél tovább húzod az időt azzal , hogy nem mondod el , annál inkább fog sérülni minden szereplő az ügyben.
Dehogy szereted őket, a kialakult helyzetet szereted, tudat alatt, amibe belesodortad magad, mert "bosszút állsz" így az exeden, amiért ezt tette veled.
Azért érzel ilyen nagy vonzalmat a szitu iránt mert te irányítasz és nem téged vernek át, közben meg adod magad előtt is a drámakirálynőt, bizonyítva magadnak hogy te jaj de ki lettél téve a sors szeszélyeinek.
Közben pedig belül szereted ezt a szitut.
Gondolkodj el rajta, megéri-e neked csak az egyikkel lenni, hosszútávon a szemébe tudsz-e nézni. De inkább azt mondanám, gyere ki ebből a játszmából, mert amint az egyiket ejted, vélhetőleg elröppen a helyzet izgalma és a másik sem lesz olyan fantasztikus ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!