Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal a kisfiúnk születése után egyre csak romlik a kapcsolatunk.1.5 éves a gyerkőc. Tanácstalan vagyok, mit tegyek?
El tudom képzelni, hogy gyerek mellett nagyon nehéz, sőt sokszor lehetetlen, de szerintem meg kéne próbálnotok együtt tölteni egy kis időt.
Nincs valaki, akire rátudjátok bízni a gyereket egy pár órára?
Az a baj hogy egyikőnk sem akar közeledni a másik felé. Próbáltunk már, de nem megy.
Van akire rá bízhatjuk, persze. A szüleinél lakunk(még mindig) ők vigyáznak a picire, de ez sem segít!😔
Akarta a párod a gyereket? Vagy csak véletlen összejött és nem ellenkezett ellene?
Ez a szüleivel együtt lakás meg gyerek születése utáni eltávolodás nekem azt súgja, mintha a párod még nem szeretett volna gyereket és így az egész helyzet úgy tűnhet neki, mintha teher lenne rajta.
12:25-ösnek
Hát nem tervezett gyerkőc az biztos. Be csúszott. De nem ellenkezett. De nagyon nehezen is jött bele az Apa szerepbe... talán most 1.5 év után mondhatom hogy “el van” a gyerekkel. Eddig azt sem tudta mit csináljon vele.
Az a legnagyobb baj az egésszel, hogy bele fáradtam. Az egészbe. Az együtt lakásba, a “közös nevelésbe”, bele fáradtam Mindenbe.
Ha párom vigyáz a gyerekre akkor sem tudok kb semmit csinálni mert úgy kell szólnom neki hogy az isten áldjon meg, menj már utána, fogd meg mert el esik... stb, stb.
És igen, én is úgy látom hogy sok neki a gyerek. Nagyon szereri, tudom. De nem érett meg ő még erre, pedig 30 éves!
Nem a gyerek itt a gond, még akkor sem ha becsúszott.
Te most előtérbe helyezed az anyaságot ezért nőként kicsit ellaposodtál, és nyilván az évek múlása is csak koptatja az egymás iránti vonzalmat.
Ha meg akarod menteni a kapcsolatodat újra nővé kell válnod, vissza kell hoznod a tüzet.Ha úgy érzed nem megy akkor vagy kivár a párod türelemmel, vagy vége. A helyzeten sokat javíthat ha emberek közé mégy.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!