Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal a kisfiúnk születése után egyre csak romlik a kapcsolatunk.1.5 éves a gyerkőc. Tanácstalan vagyok, mit tegyek?
hány éve vagytok együtt?
szülőkkel, főleg anyóssal együtt lakni nagy szívás.
a párodat még gyeekstátuszban tarthatják, plusz belepofátnak abba, amit te teszel.
hogy lehet úgy romantikázni, jókat szexelni, ha anyós-após ott köröz?
érted.
szerintem első körben gondold végig szereted-e még a párodat, akarsz-e vele élni, ha iogen, akkor muszáj lenne elköltözni.
és szerintem is 2 gyereked van jelenleg, és abból az egyik a párod.
Az a szar ebben, hogy bár fizikailag vannak körülötted, de ettől függetlenül ennél jobban egyedül már nem is lehetnél ebben a helyzetben.
Ha elválnál és elköltöznél, akkor sem lennél jobban egyedül.
A kérdés meg ugye a rögvalósághoz kapcsolódik: Lenne-e hol laknod a gyermekeddel, és el tudnád-e tartani magatokat.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nagy döntés előtt állok, mert amit sokan kérdeztetek, hogy szertetem-e a párom, arra nem tudok választ adni. Nem tudom, hogy ez csak egy újabb hullámvölgy vagy tényleg a szakadék szélén áll a kapcsolatunk, mindenesetre vár rám és a páromra egy komoly beszélgetés!
Hogy mire jutottunk, majd le írom.
Mi is hasonloan vagyunk mint ti.
2 eves a gyerkoc,5,5 eve vagyunk egyutt.
Mi most megyunk parterapiara.nagy remenyeket fuzok hozza,mert olyan igazi aprosagokon kerekednek oltari,napokig elhuzodo vitak mint pl este miert bentre teregetem a fehereket.vagy,hogy nem vettem eszre,hogy a szariton vagy a leszedes utan koszos lett a poloja ujja.
Es ezekbol akkora oltari balhek vannak mintha minimuk embert oltem volna,vagy felgyujtottam volna a lakast....
Kerdezd meg hajlando e parterapeutahoz menni.
Gondolkodtam én is a párterápián, lehet először meg kéne próbálnunk.
Egyébként 5 éve vagyunk együtt és nem vagyunk házasok. Párom 30 éves én pedig 25 éves vagyok.
10:05-ös kommentelőnek!
Ne haragudj de szerintem ez nem egy randi oldal és társai, nem élnék a lehetőséggel, köszönöm!
Tehát gakorlatilag egy másodpercet nem éltetek együtt, csak elvoltatok, mikor jött egy gyerek és hirtelen szülővé kellett válnotok.
De azt, hogy milyen KETTESBEN nem tapasztátok meg sosem. Nyugi, nem a gyerek miatt fogtok szétmenni, hanem mert ilyen a kapcsolatotok, ez a "híg fos" fázis a fiatok nélkül is eljtt volna.
Csak az a bibi, hogy akkor egyszerűen elbúcsúztok, így meg szívtok a gyerektartással majd, meg szp a kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!