Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal a kisfiúnk születése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal a kisfiúnk születése után egyre csak romlik a kapcsolatunk.1.5 éves a gyerkőc. Tanácstalan vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A lényeg az, hogy alig szexelünk(havi1-2x) de kedvem sincs hozzá. Alig beszélgetünk. Ha beszélgetünk is valamiről akkor csak össze veszünk. Látom a páromon hogy neki sem jó ez így és nekem sem jó. Nem tudom mit tegyek? Mentesm a dolgot vagy költözzek a kisfiammal? (Sokszor felmerült már egy - egy veszekedés alkalmával a költözés és hogy legyen vége a kapcsolatunknak, de a kisfiam miatt próbálkozom ezzel a kapcsolattal, de egyre csak rosszabb)

2018. máj. 23. 12:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Neked nem 1 kisfiad van hanem kettő! Egy éretlen kis tuskó a párod 30 évesen! Inkább hagyd ott.
2018. máj. 23. 12:47
 12/23 anonim ***** válasza:

hány éve vagytok együtt?

szülőkkel, főleg anyóssal együtt lakni nagy szívás.

a párodat még gyeekstátuszban tarthatják, plusz belepofátnak abba, amit te teszel.

hogy lehet úgy romantikázni, jókat szexelni, ha anyós-após ott köröz?

érted.

szerintem első körben gondold végig szereted-e még a párodat, akarsz-e vele élni, ha iogen, akkor muszáj lenne elköltözni.

és szerintem is 2 gyereked van jelenleg, és abból az egyik a párod.

2018. máj. 23. 13:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Az a szar ebben, hogy bár fizikailag vannak körülötted, de ettől függetlenül ennél jobban egyedül már nem is lehetnél ebben a helyzetben.

Ha elválnál és elköltöznél, akkor sem lennél jobban egyedül.

A kérdés meg ugye a rögvalósághoz kapcsolódik: Lenne-e hol laknod a gyermekeddel, és el tudnád-e tartani magatokat.

2018. máj. 23. 14:21
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nagy döntés előtt állok, mert amit sokan kérdeztetek, hogy szertetem-e a párom, arra nem tudok választ adni. Nem tudom, hogy ez csak egy újabb hullámvölgy vagy tényleg a szakadék szélén áll a kapcsolatunk, mindenesetre vár rám és a páromra egy komoly beszélgetés!

Hogy mire jutottunk, majd le írom.

2018. máj. 23. 14:45
 15/23 anonim ***** válasza:
Párterápia. Ha az sem használ, akkor válás sajnos.
2018. máj. 23. 17:03
 16/23 anonim ***** válasza:

Mi is hasonloan vagyunk mint ti.

2 eves a gyerkoc,5,5 eve vagyunk egyutt.

Mi most megyunk parterapiara.nagy remenyeket fuzok hozza,mert olyan igazi aprosagokon kerekednek oltari,napokig elhuzodo vitak mint pl este miert bentre teregetem a fehereket.vagy,hogy nem vettem eszre,hogy a szariton vagy a leszedes utan koszos lett a poloja ujja.

Es ezekbol akkora oltari balhek vannak mintha minimuk embert oltem volna,vagy felgyujtottam volna a lakast....

Kerdezd meg hajlando e parterapeutahoz menni.

2018. máj. 23. 21:06
 17/23 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam én is a párterápián, lehet először meg kéne próbálnunk.

Egyébként 5 éve vagyunk együtt és nem vagyunk házasok. Párom 30 éves én pedig 25 éves vagyok.

2018. máj. 24. 08:02
 18/23 A kérdező kommentje:

10:05-ös kommentelőnek!

Ne haragudj de szerintem ez nem egy randi oldal és társai, nem élnék a lehetőséggel, köszönöm!

2018. máj. 24. 11:50
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Tehát gakorlatilag egy másodpercet nem éltetek együtt, csak elvoltatok, mikor jött egy gyerek és hirtelen szülővé kellett válnotok.

De azt, hogy milyen KETTESBEN nem tapasztátok meg sosem. Nyugi, nem a gyerek miatt fogtok szétmenni, hanem mert ilyen a kapcsolatotok, ez a "híg fos" fázis a fiatok nélkül is eljtt volna.

Csak az a bibi, hogy akkor egyszerűen elbúcsúztok, így meg szívtok a gyerektartással majd, meg szp a kisfiú.

2018. máj. 25. 07:49
 20/23 anonim válasza:
En hasonlo helyzetben vagyok csak itt uton van a baba. Nalunk nem csuszott be. Orul a gyereknek de velem nem elegedett. Nalunk heti 2x 3x van sex de tudom mi var rank kesobb. En gondolkodom azon hogy szetvaljunk minel hamarabb mert nem mukodik es nem is fog. A ferfiak beletorodnek mi meg mindig tobbet akarunk vagy sehogy se jo. Mindig van valami ami nem jo.
2018. jún. 12. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!