Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a baj? Teljessen tanàcstalan vagyok
Megmondod neki, hogy szereted. Ez így van vésse eszébe. De ez a drámázás már mérgezi a szerelmetek, úgyhogy erről le kell szoknia. Vagy tönkreteszitek egymást. Szóval innentől, ha mérges, ha felhúzza magát és az az első reakciója hogy ő hazaköltözik, akkor többet nem állod az útját segítesz pakolni. Könnyen dóbálózik a dolgokkal, hogy tudja nincs súlya, következménye a hisztijének. Szóval tudatosítsd benne, hogy te szívesen megbeszéled vele a dolgokat, de ha mégegyszer így kitör akkor szerelem ide vagy oda: menjen.
Én egy ilyen beszélgetés után fejeztem be ugyanezt. 32 n
Egyszer engedd elköltözni/vagy segíts neki.
Egyből kiugrik a nyuszi a bokorból, hogy hogyan is álltok valójában.
Ez a típus ilyen. Szeret dramázni, ez a lételeme.
Azért csinálja ezt, mert ez a békülős, könyörgős része az a kapcsolatnak, amit igazán élvez. Ettől érzi, hogy szereted, kell neked, és ő is szeret annyira, hogy ne tudjon elveszíteni.
Ők lépnek ki a kapcsolatból az első nyugodt, csendes, esős hétvége után, mert "kihűlt a szerelem".
Vagyis megváltozni nem fog. Vagy megszokod, hogy hetente hétszer szakít veled, vagy elég lesz, ha te szakítasz egyszer, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!