Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, nagyon rosszul érzem magam ebben a helyzetben. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot Nekem, mit tennétek a következő helyzetben. Oltásokat nem kérek, inkább próbáljatok tényleg segíteni, így is elég kellemetlenül érzem magam. A helyzet következő; Én (26/N) és a párom (35\F) négy éve vagyunk és élünk együtt. A világ legjobb, legnagyobb szívű emberének tartom. Tényleg csodálatos ember, imád engem,rengeteg köszönettel tartozom felé, úgy érzem, életem végéig. Sosem lenne szívem elhagyni.A közös munkahelyünkön ismerkedtünk meg. Nagyszerű férfi, mindig mellettem áll jóban és rosszban egyaránt. Tavaly eljegyzett,és házasságot tervezünk. Az a helyzet, hogy a szexuális életünk a nullával egyenlő. Ő sem kezdeményez, én sem, próbáltuk már megbeszélni,mindig úgy zárjuk le a témát, hogy na majd akkor mostantól minden jó lesz. De semmi sem változik. Nem kívánom őt, úgy érzem, és kezdem felismerni a helyzetet, hogy már nem szeretem őt szerelemmel, és úgy érzem frigid lettem mellette. Nagyon gáz, de egy éve nem szeretkeztünk. Na de a munkahelyemen ( egy helyen dolgozunk,de elég messze egymástól, különböző munkaterületeken) megismertem egy férfit. Ez szappanopera szerű volt,le sem tudta venni rólam a szemét, és én is csak rá gondolok a találkozásunk óta. Szinte azonnal rámkeresett legnépszerűbb közösségi oldalon. Sokat hezitáltam, hogy vissza igazoljam e egyáltalán, de aznap éjszaka megtettem. Azóta kialakult köztünk a kommunikáció. Ettől féltem, ezért sem szerettem volna visszaigazolni, nehogy elejét vegye egy ismerkedés. Brutál szimpatikus, jóképű férfi. A bökkenő 40 éves ( egyébként nem néz ki annyinak), én ugye 26. Még nem vált el,feleségével ugyan külön élnek, és van egy 3 éves pici lánya. Kérdezgeti,hogyan jövök ki a párommal, mi a helyzet velünk, de mindig kitérek. Nem szeretném összetörni a párom szívét, és úgy érzem nem tudnám elhagyni, de megriaszt, hogy szex nélkül éljem le hátralévő életem, és már nem vagyok szerelmes. De a másik férfi izgalmakat kínál, egyszerűen úgy érzem, tudnám szeretni, de a nagyobb korkülönbség, és a gyerek... Egyébként nem vagyok egy kapcsolatból kapcsolatba ugráló ember. Két kapcsolatom volt a jelenlegin kívül. Mit tennétek? Hagyjam a francba a pasit, és legyek hozzá őszinte?Mentsem inkább jelenlegi párkapcsolatomat? :(

2017. nov. 11. 14:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

El fogod hagyni, ezt te is tudod. Szerintem megerősítésre vársz, és itt meg fogod kapni.

Ne élj szex nélkül...

De ne feledd...ez már kezd egyfajta érzelmi megcsalás lenni.

2017. nov. 11. 14:24
 2/25 anonim ***** válasza:
54%
Tekintve, hogy már a párodat nem szereted így értelmét veszti a dolog, hogy továbbra is együtt legyetek. Én elmondom mit tegyél, szakíts a jelenlegi barátoddal mivel nálatok úgy tűnik a beszélgetés sem segített a helyzeten, menj el a 40-es pasihoz néhány körre mert látom már bizsereg a nuni, utána azt is hagyd el és keress egy harmadik jelöltet aki kiszolgál minden téren.
2017. nov. 11. 14:25
 3/25 A kérdező kommentje:
Valóban érzelmi megcsalásként élen meg. Hányni tudnék magamtól, hogy mással üzenetezgetek például.
2017. nov. 11. 14:25
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű a dolog, mint más nőnél, hogy a szex miatt képes vagyok ugrálni kapcsolatból kapcsolatba.
2017. nov. 11. 14:27
 5/25 anonim ***** válasza:
91%

Azt ne feledd: hogy őt se bántsd meg, de...onnan is nézd, egy életed van. Neked is, nekem is, mindenkinek.

Egy percet sem szabad pazarolni.

Ha neked ez így nem jó, és megbeszélni sem tudjátok...akkor el kell engedni

Aztán lehet jobb lesz.

2017. nov. 11. 14:28
 6/25 A kérdező kommentje:
Még a tudatba is belebetegszem, hogy elhagyjam őt. Nagyszerű férfi.
2017. nov. 11. 14:29
 7/25 anonim ***** válasza:
Zárd le a mostani kapcsolatodat ettől függetlenül, költözz külön és adj esélyt a másiknak. Aztán, majd kialakul vagy sem, hogy együtt lesztek-e.
2017. nov. 11. 14:30
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondandódban ott van minden! Csak zgalmat akrsz, csak az izgalom miatt tetszik inkább neked. Inkbb pezsdítsd fel a mostani életedet.
2017. nov. 11. 14:31
 9/25 anonim ***** válasza:

Ne keresd benne a logikát most a helyzetbe.

De viszont dönts. Mert vagy folytatod, és érzelmileg-magad elveid szerint leköpve, megcsalod kb, vagy sínylődsz, de egy jó emberrel élhetsz együtt.

2017. nov. 11. 14:31
 10/25 anonim ***** válasza:

Na jó, tegyük fel, hogy nem kamu a kérdés, bármilyen melodramatikus és szappanopera-szagú is.

"Nem kívánom őt, úgy érzem, és kezdem felismerni a helyzetet, hogy már nem szeretem őt szerelemmel, és úgy érzem frigid lettem mellette" - nos, az ember nem csak azt kívánhatja, akibe szerelmes. Ha nincs fizikai kontaktus, az nem pusztán a szerelem hiányát jelenti, hanem annak komoly pszichés okai is lehetnek. Az ilyesmit nem lehet úgy megoldani, hogy "na jó, akkor holnaptól minden jó lesz". Fel lehet keresni pszichológust, szexológust, stb. A frigiditás meg nem olyan, mint a nátha, hogy egyszer csak elkapod. Általában valami trauma áll mögötte, szóval ha nem kufircoltok, az nem frigiditás, csak nem kívánjátok egymást. Dolgozhatnátok az ügy megoldásán, és ha nem sikerül, utána ráérnétek szakítani.

"De a másik férfi izgalmakat kínál" - az biztos, hogy izgalmas lenne, ha szex után benyögné, hogy "ah, nem hagyhatom ott az assszonyt, az összetörné lelkileg" stb.

"Még nem vált el,feleségével ugyan külön élnek," - erről valahogy ez a típus ugrik be: [link]

Tipikusan az alacsony önbecsülésű, elhanyagolt nőkre hajt rá egy kóbor numera reményében, mert ott reméli a legkönnyebb sikereket.

2017. nov. 11. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!