Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, nagyon rosszul érzem magam ebben a helyzetben. Mi tévő legyek?
El fogod hagyni, ezt te is tudod. Szerintem megerősítésre vársz, és itt meg fogod kapni.
Ne élj szex nélkül...
De ne feledd...ez már kezd egyfajta érzelmi megcsalás lenni.
Azt ne feledd: hogy őt se bántsd meg, de...onnan is nézd, egy életed van. Neked is, nekem is, mindenkinek.
Egy percet sem szabad pazarolni.
Ha neked ez így nem jó, és megbeszélni sem tudjátok...akkor el kell engedni
Aztán lehet jobb lesz.
Ne keresd benne a logikát most a helyzetbe.
De viszont dönts. Mert vagy folytatod, és érzelmileg-magad elveid szerint leköpve, megcsalod kb, vagy sínylődsz, de egy jó emberrel élhetsz együtt.
Na jó, tegyük fel, hogy nem kamu a kérdés, bármilyen melodramatikus és szappanopera-szagú is.
"Nem kívánom őt, úgy érzem, és kezdem felismerni a helyzetet, hogy már nem szeretem őt szerelemmel, és úgy érzem frigid lettem mellette" - nos, az ember nem csak azt kívánhatja, akibe szerelmes. Ha nincs fizikai kontaktus, az nem pusztán a szerelem hiányát jelenti, hanem annak komoly pszichés okai is lehetnek. Az ilyesmit nem lehet úgy megoldani, hogy "na jó, akkor holnaptól minden jó lesz". Fel lehet keresni pszichológust, szexológust, stb. A frigiditás meg nem olyan, mint a nátha, hogy egyszer csak elkapod. Általában valami trauma áll mögötte, szóval ha nem kufircoltok, az nem frigiditás, csak nem kívánjátok egymást. Dolgozhatnátok az ügy megoldásán, és ha nem sikerül, utána ráérnétek szakítani.
"De a másik férfi izgalmakat kínál" - az biztos, hogy izgalmas lenne, ha szex után benyögné, hogy "ah, nem hagyhatom ott az assszonyt, az összetörné lelkileg" stb.
"Még nem vált el,feleségével ugyan külön élnek," - erről valahogy ez a típus ugrik be: [link]
Tipikusan az alacsony önbecsülésű, elhanyagolt nőkre hajt rá egy kóbor numera reményében, mert ott reméli a legkönnyebb sikereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!