Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, nagyon rosszul érzem magam ebben a helyzetben. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot Nekem, mit tennétek a következő helyzetben. Oltásokat nem kérek, inkább próbáljatok tényleg segíteni, így is elég kellemetlenül érzem magam. A helyzet következő; Én (26/N) és a párom (35\F) négy éve vagyunk és élünk együtt. A világ legjobb, legnagyobb szívű emberének tartom. Tényleg csodálatos ember, imád engem,rengeteg köszönettel tartozom felé, úgy érzem, életem végéig. Sosem lenne szívem elhagyni.A közös munkahelyünkön ismerkedtünk meg. Nagyszerű férfi, mindig mellettem áll jóban és rosszban egyaránt. Tavaly eljegyzett,és házasságot tervezünk. Az a helyzet, hogy a szexuális életünk a nullával egyenlő. Ő sem kezdeményez, én sem, próbáltuk már megbeszélni,mindig úgy zárjuk le a témát, hogy na majd akkor mostantól minden jó lesz. De semmi sem változik. Nem kívánom őt, úgy érzem, és kezdem felismerni a helyzetet, hogy már nem szeretem őt szerelemmel, és úgy érzem frigid lettem mellette. Nagyon gáz, de egy éve nem szeretkeztünk. Na de a munkahelyemen ( egy helyen dolgozunk,de elég messze egymástól, különböző munkaterületeken) megismertem egy férfit. Ez szappanopera szerű volt,le sem tudta venni rólam a szemét, és én is csak rá gondolok a találkozásunk óta. Szinte azonnal rámkeresett legnépszerűbb közösségi oldalon. Sokat hezitáltam, hogy vissza igazoljam e egyáltalán, de aznap éjszaka megtettem. Azóta kialakult köztünk a kommunikáció. Ettől féltem, ezért sem szerettem volna visszaigazolni, nehogy elejét vegye egy ismerkedés. Brutál szimpatikus, jóképű férfi. A bökkenő 40 éves ( egyébként nem néz ki annyinak), én ugye 26. Még nem vált el,feleségével ugyan külön élnek, és van egy 3 éves pici lánya. Kérdezgeti,hogyan jövök ki a párommal, mi a helyzet velünk, de mindig kitérek. Nem szeretném összetörni a párom szívét, és úgy érzem nem tudnám elhagyni, de megriaszt, hogy szex nélkül éljem le hátralévő életem, és már nem vagyok szerelmes. De a másik férfi izgalmakat kínál, egyszerűen úgy érzem, tudnám szeretni, de a nagyobb korkülönbség, és a gyerek... Egyébként nem vagyok egy kapcsolatból kapcsolatba ugráló ember. Két kapcsolatom volt a jelenlegin kívül. Mit tennétek? Hagyjam a francba a pasit, és legyek hozzá őszinte?Mentsem inkább jelenlegi párkapcsolatomat? :(

2017. nov. 11. 14:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem egészen világos, hogy csak a férjed (párod) nem kívánod, vagy egyáltalán nincs igényed a szexualitásra. Vajon képes vagy-e a szexualitásra? Végzel önkielégítést? Mi történt köztetek, ami miatt így megváltozott a helyzet? Vagy sosem égtetek olyan forró lángon? Ezekre a kérdésekre kellene választ találni. Ha ezt az egyébként nagyon fontos dolgot leszámítva jó a kapcsolatotok, akkor érdemes lenne dolgozni rajta. Az új férfit ki kellene kapcsolni. Egyelőre nem vagy abban a helyzetben, hogy tisztességesen meg lehetne próbálni vele, ráadásul úgy tűnik, neki is friss még az egyedülállóság.
2017. nov. 11. 14:33
 12/25 A kérdező kommentje:
Félek, sosem tudnám megbocsátani magamnak, hogy elhagytam. Érett, jó gondolkodású férfi, biztosan megértené, hogy itt a vége, de egyszerűen nincs szívem hozzá, hogy elhagyjam. Félek egy új kapcsolat lehetőségétől is, az pedig szerintem hiba lenne, ha hozzá mennék jövőre. A hazudozás, titkolózás pedig nekem nem megy.
2017. nov. 11. 14:34
 13/25 A kérdező kommentje:
Az elején egy két évig mindeb jó volt, azóta a szex csak sínylődés. Magát a szexet kívánom, de nem vele. Úgy érzem a másik férfivel tudnék szeretkezni, de gyomrom nem lenne hozzá, úgy, hogy jelenleg párkapcsolatban élek.
2017. nov. 11. 14:39
 14/25 A kérdező kommentje:
A kérdés, hogy vajon tényleg csak a szex miatt érdekel a pasi? Lehet utána már őt sem akarnám, úgy pedig nem tudnék élni, hogy házas, de külön élnek. Nem szeretnék beleszeretni, erősen küzdök ellene. Egyébként mindent elmond, nem titkolózik.
2017. nov. 11. 14:41
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy sokáig fog tartani a dolog a masikkal....de......

Az élet vagy nevezzük sorsnak, de nevezhetjük Istennek is, különösen igazsagos, és ha valamit hoz vagy ad, azt nem véletlenül teszi. Nem véletlen, hogy jött az a pali, nem véletlen, hogy így alakult a dolog a pároddal....

És itt van a fontos tényező, a töréspont....mit teszel most, a töréspontnál. Mit teszel ennél, vársz, vagy lépsz, vagy maradsz?

Megildani is meglehetne a dolgot a pároddal, ha mindkét fél hajlando rá, és mindketten erősek és kitartanak egymás mellett, akkor megoldható, de lássuk be, csodák nincsenek, vagy ha vannak, csak ritkán, talán 100-ból egy az, aki megtudja oldani.

Elkezdett érdekelni a másik pali, felkeltette a szunnyadó kíváncsiságodat, a vadászt, a felfedezőt, érzések, meg biokémiai folyamatok meg stb-k. Hezitálsz, vársz, tusákkal harcolsz, maradj, menj....mi legyen?

Tanács? Írnám, hogy beszéld meg a pároddal a problémát, menjetek orvoshoz vele ha kell, és oldjátok meg, (de mint fentebb írtam, csodák ritkán vannak) és ha nem sikerül így sem, akkor szakítsatok.

De az emberi természet és jellem, a legkiszámíthatatlanabb dolog, e kerek világon.

Gondold el, egy cunami vagy egy földrengés is kiszámíthatóbb, mint pl a gondolkodásod. Úgy fogsz tenni, ahogy jónak látod.

A szavunk, sokat nem ér.

2017. nov. 11. 14:45
 16/25 anonim ***** válasza:
A másik férfi leginkább az újdonság varázsával hat rád, és nyilván a testiség is hiányzik. De mivel erős a lelkiismereted, könnyen lehet, hogy csődöt mondanál az ágyban. Újra azt mondom, tegyetek a pároddal egy utolsó kísérletet, amihez érdemes szakember segítségét is igénybe venni. Ha nem juttok előrébb, akkor szakítsatok. A másik férfival hagyd abba a flörtölést!
2017. nov. 11. 14:46
 17/25 A kérdező kommentje:
Lelkileg sosem voltam még igy rottyon...
2017. nov. 11. 14:57
 18/25 anonim ***** válasza:
Elsz konkretan egy posvanyban, mert gyava vagy, es szanod a parodat, es ahelyett, hogy megoldanad a problemadat (mindegy hogy szakitassal vagy nelkule), maris ugrasz a kovetkezobe, csak mert most epp arra viszket, egy nos pasira, aki valoszinuleg olyan izgalmas lesz, hogy parszor megkur, aztan kozli, hogy "jaj, annyira megsem elunk kulon" (aki el akar valni, az el fog, manapsag ez gyerekkel, kozos vagyonnal sem egy bonyolult menet, szoval ne hagyd hogy ennyire hulyenek nezzenek). Tessek kilepni a posvanybol. A parod sem egy ilyen not erdemel maga melle aki szanalombol van vele.
2017. nov. 11. 15:11
 19/25 anonim ***** válasza:

mondjuk ha elolvasnád a válaszokat, nem csak a rinyádat mantráznád, az már egy hatalmas előrelépés lenne.

Alapvetően nem értem, hogy mi az, hogy te se kezdeményezel, ő se kezdeményez. Egyikőtök se akar szexelni a másikkal? Nem csoda, hogy nem kívánod vele a szexet, hisz ő se kívánja veled.

Ezt át kellene beszélni. Úgy hiszem, hogy ha kettőtöknek nem megy teljesen őszintén, akkor családterapeuta segítségével, mert itt valami zavar van az erőben. Főképp az, hogy ő sem kezdeményez feléd. Férfiból van, az, hogy 1 év elment és ő nem akar lefeküdni veled, az kb lehetetlen.

A te oldalad kb ismerjük, de mi van a párodéval?

Próbáljátok megoldani a helyzetet. Mármint komolyan. Ha kell szakemberrel. És úgy nézem, hogy kelleni fog.

2017. nov. 11. 15:14
 20/25 Költőnő? ***** válasza:

A forgatókönyv valszeg a következő lesz; nem szakítasz. Ezzel a pasival minden egyre izgibb és jobb lesz. Aztán rá fogsz csücsülni a farkára. Aztán ha felvállal, szakítani fogsz. Ha nem; maradsz a szeretője.

Ez így ennyi.

2017. nov. 11. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!