Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanácstalan vagyok! Néha úgy érzem jó lenne egy barátnő néha teljesen "meg vagyok nélküle". Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
tehát nem tudom ennek az okát, és hogy el fog e múlni, vagy idővel még jobban felerősödik, mit tehetnék?még nem volt barátnőm és most a tanulás miatt nem is nagyon lenne rá időm, de akkor mit lehet tenni?vagy tényleg fel kéne szednem valakit?2011. febr. 19. 16:53
1/6 anonim válasza:
Ezzel néha én is így vagyok csak lányként. Te hány éves vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
15
2011. febr. 19. 17:03
3/6 anonim válasza:
Ha gondolod küldj magadról privátban egy képet. 15/L
4/6 A kérdező kommentje:
hol laksz?
2011. febr. 19. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!