Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudnak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak az emberek elvàlni egymástól, ha màr nem szeretik egymást?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel "szeretői" viszonyban vagyok. A felesége tud mindent, évek óta nyitott kapcsolatban élnek.

A baj számomra az, hogy a férfi nem akarja elhagyni az asszonyt, elmondása szerint szereti mint a gyerekei anyjàt, de szex nincs köztük.

A gyerekek màr felnőttek, a férfinak is lenne hovà mennie, ha a hàz az asszonynak maradna.

Miért nem lehet gerincesek lenni és elvàlni?

2018. jún. 20. 20:24
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
71%

5 éve boldog és harmonikus párkapcsolatban vagyok a párommal. Együtt élünk.

Na, rinyálsz még egy sort?

2018. jún. 20. 21:54
 32/36 A kérdező kommentje:
Akkor foglalkozz a sajàt életeddel, ne az enyémmel!
2018. jún. 20. 22:05
 33/36 anonim ***** válasza:
73%

Jaj kérdező!

Otthon röhögnek a hátad mögött ,hogy talált egy qvát ,a férj akibe végre üríthet,igy az asszony megússza a szex dolgot. Te csak arra vagy jó!

Azért nem hagyja el mert ott a gyerek és az többet ér mint egy ..icsa...

2018. jún. 20. 22:14
 34/36 anonim ***** válasza:
56%

Mind a hárman büdös nagy hazugságban éltek! Mert amig így vacakoltok, addig normális emberrel boldogok lennétek.

Az már egy jó dolog h eljutottál ahoz a ponthoz h feltedd ezt a kérdést. De szerintem nagyon egyértelmű rá a válasz, előttem már leírták! Innenstől a te felelőséged h szvod a f,.. vagy mész a saját boldogságod után!

2018. jún. 20. 22:25
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Bírom ezeket a habzó szájúakat, akiknek többsége 1 évet se bírt még ki ugyanazon társ mellett:))) Igazából a legtöbb házasság csak hazugság egy idő után, kényszer miatt maradnak együtt a párok: anyagiak, gyerekek, stb...
2018. jún. 20. 22:48
 36/36 anonim ***** válasza:
Te belemennél vele nyitott házasságba? Hogy melletted azzal kefél akivel akar? Ugye hogy nem. Na, bolond lenne ezt ő eldobni.
2018. jún. 21. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!