Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak az emberek elvàlni egymástól, ha màr nem szeretik egymást?
Van egy férfi akivel "szeretői" viszonyban vagyok. A felesége tud mindent, évek óta nyitott kapcsolatban élnek.
A baj számomra az, hogy a férfi nem akarja elhagyni az asszonyt, elmondása szerint szereti mint a gyerekei anyjàt, de szex nincs köztük.
A gyerekek màr felnőttek, a férfinak is lenne hovà mennie, ha a hàz az asszonynak maradna.
Miért nem lehet gerincesek lenni és elvàlni?
5 éve boldog és harmonikus párkapcsolatban vagyok a párommal. Együtt élünk.
Na, rinyálsz még egy sort?
Jaj kérdező!
Otthon röhögnek a hátad mögött ,hogy talált egy qvát ,a férj akibe végre üríthet,igy az asszony megússza a szex dolgot. Te csak arra vagy jó!
Azért nem hagyja el mert ott a gyerek és az többet ér mint egy ..icsa...
Mind a hárman büdös nagy hazugságban éltek! Mert amig így vacakoltok, addig normális emberrel boldogok lennétek.
Az már egy jó dolog h eljutottál ahoz a ponthoz h feltedd ezt a kérdést. De szerintem nagyon egyértelmű rá a válasz, előttem már leírták! Innenstől a te felelőséged h szvod a f,.. vagy mész a saját boldogságod után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!