Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak az emberek elvàlni egymástól, ha màr
nem szeretik egymást?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel "szeretői" viszonyban vagyok. A felesége tud mindent, évek óta nyitott kapcsolatban élnek.
A baj számomra az, hogy a férfi nem akarja elhagyni az asszonyt, elmondása szerint szereti mint a gyerekei anyjàt, de szex nincs köztük.
A gyerekek màr felnőttek, a férfinak is lenne hovà mennie, ha a hàz az asszonynak maradna.
Én elváltként szarrá csaltként mondom,sokall toobbet ér a szembembe már egy eleve nyitott v poligám dolog. A monogámia leginkább hazgság magunknak és másoknak. A férfiak 90 % nem képes monogám kapcsolatra,csak elhiteti a nőkkel,és félre k... simán ha megunja a mesét habbal. Mitől gerincesebb ez egy eleve nyitott kölcsönös dolognál,semmivel se.
2018. jún. 20. 21:00
12/36 anonim válasza:
Szingli pasit miért nem tudsz fogni?!
2018. jún. 20. 21:02
13/36 A kérdező kommentje:
A szingli pasik valószínűleg azért szinglik mert gyenge jeleműek. Az ilyenekből, köszi nem kérek.
2018. jún. 20. 21:06
14/36 anonim válasza:
Ezt honnan a manóból szedted, hogy a szinglipasik gyenge jelleműek? Akkor a szingli nők is azok?
2018. jún. 20. 21:08
15/36 anonim válasza:
Érdeked felfogásod van. Nem vagy még nagyon gyerek? Mert a gondolkodásod nagyon gyerekes.
2018. jún. 20. 21:10
16/36 anonim válasza:
A szingli pasik gyenge jelleműek, de ez a díszpinty, aki simán leléphetne a nő mellől de nem teszi, ergo csak kihasznál téged és hazudozik össze-vissza, ez egy jellemes férfi? Amúgy te magad is így teszed fel a kérdést: miért nem lehet gerincesnek lenni és elválni? Nos, azért mert nem érsz neki annyit. És mert így is odaadtad magad. Mert nem adtál neki ultimátumot, hogy amíg nős, nem leszel a luvnyája. (persze hogy nem, mert akkor inkább az asszonyt választaná, és ez megalázó lenne neked)
2018. jún. 20. 21:11
17/36 A kérdező kommentje:
Azok meg vagy nem túl szépek vagy válogatnak. De nem értem nektek miért baj, hogy egy csalàdos férfit választottam.
2018. jún. 20. 21:11
18/36 anonim válasza:
Akkor szerinted szép szingli nő nincs is? Már bocsi de az ismeretségi körömbe legalább annyi a szép szingli mint a kevésbé szép.
Nem azzal van a baj, hogy házas férfival vagy, hanem, hogy nem fogod fel, hogy soha nem fogja ott hagyni egy kis p.csáért féleséget. Fogd fel csak egyluki vagy neki.
2018. jún. 20. 21:15
19/36 anonim válasza:
Nekem nem baj. Itt téged esz a penész.
2018. jún. 20. 21:16
20/36 A kérdező kommentje:
66%-os. Szerinted miért nem?
Azt mondta màr nincs köztük semmi és én tudom, hogy nem hazudik. Mellesleg a feleségét sem értem miért nem rúgja ki a francba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!