Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van olyan hogy két embernek...

Van olyan hogy két embernek akik szeretik egymást, egymástól nem lehet gyerekük taszitják egymást?

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 21:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én régen olvastam erről de hogy mennyire igaz, azt sajnos nem tudom. Elvileg van ilyen.
2014. szept. 2. 21:45
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
Nekem két kollégám is "így járt". Mindkettőnek ráment a házassága, majd az új pártól az egyiknek 1 gyereke, a másiknak 3 gyereke született.
2014. szept. 2. 22:29
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen, bár ez ma már lombikkezléssel és speciális eljárásokkal általában kiküszöbölhető.
2014. szept. 2. 23:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyet. Ők örökbefogadtak.
2014. szept. 2. 23:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekünk az első házasságomból nem lehetett baba, mindkettőnknek a második házasságából van családja.
2014. szept. 3. 13:26
 6/17 Manka68 ***** válasza:

Szerintem olyan, hogy "taszítják egymást", nincs. Nem tudom elképzelni, hogy két tudat nélküli sejt csak úgy taszítsa a másikat.

Csak tippelek, hogy genetikai oka lehet az ilyen eseteknek. Például mindkét félnél ugyanazok a gének hibásak, így nem tudják kijavítani egymást, az utód életképtelen lenne. De nem vagyok genetikus, lehet hogy hatalmasat tévedek. :-)

2014. szept. 3. 21:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a kérdésemre,most fogunk vizsgálatra menni imádkozom de nagyon ideges vagyok :)
2014. szept. 3. 22:04
 8/17 Manka68 ***** válasza:
Milyen vizsgálatra mentek?
2014. szept. 4. 06:47
 9/17 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Nálunk a környezet nem volt befogadó, vagyis nem tudtak a hímivarsejtek bejutni, mert már a kapuban elöltem őket, legalább is magyarázta anno az orvos.
2014. szept. 4. 07:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekünk 1.gyermek spontán sikerült de sajnos 4éve várat a kistesó.Miért nem sikerül a 2.baba?

miért?-nem értjük nem jutnak fel a spermiumok.Félév elteltével feljutottak ez is érdekes de sajnos egyik esetben sem volt benne baba spontán vetélés lett a vége.Említette az orvos lehetséges más férfitól várandós lennék egyből,mostani párommal megszoktuk egymást.Most lombik kezdődött

2014. szept. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!