Nem tudok konkrétan bizonyitott orvosi magyarázatról, de LEHET olyan,(!!!) hogy két különnemü test érzékileg kívánja egymást, élvezik is az eggyéolvadást, de a titkos TERMÉSZET nem hagyja jóvá a szaporodásukat. Hallottam ilyet,... egy negyon helyes kis vidéki orvosnõ volt a hölgy, és egy attraktív fõiskolai tanár a férfi. Három évig próbálkoztak, de fogamzás sosem volt. A férfi ragaszkodott a gyerekhez, így mással próbálkozott, az a nõ megfogamzott tõle, szült egy kislányt. A feleség egy ideig rágta a dolgot, de a büszkesége gyõzött, és elvált. A férfi elvette a lánya anyját, és utána még szült egy közös kisfiút. A volt feleség meg 2006-ban kiment Németországba, ott összebutrozott egy német fogorvossal, és szült egy gyereket, a nemét nem tudom.(A nõt én nem ismerem, de van egy kunhegyesi közös ismerõsünk). De a példa igazolja azt a tényt, aminek az okát nem tudjuk: néha a TERMÉSZET nem akarja hogy két bizonyos embernek közös gyereke legyen.
2014. szept. 7. 11:32
12/17 Manka68 válasza:
Szerintem a 11-es válaszoló példája nem bizonyítja ezt az elméletet, csupán azt, hogy akkor, amikor a pár együtt volt, valamelyiküknél volt probléma. A környezetváltozás sokaknak bejön akkor is, ha nem cserélnek partnert. :-)
2014. szept. 7. 14:18
13/17 alice_L válasza:
Ugy tudom hogy ellentestet képez egy rhésus negativ vércsoportu no, ha a babaja rh pozitiv. Ez egy jo par év utan lecsokken, és rh pozitiv vércsopotu parjatol ismét teherbe tud esni, talan. Vagy kap az elso szulés utani két napon belul valami injekciot hogy az anti-rhésus immunvalasz ne jojjon létre.
Az egyik fél meddoségének lehetoségét leszamitva, talan a fentiek valamelyest ésszeru magyarazatot adnak.
2014. szept. 7. 23:39
14/17 anonim válasza:
Biztos, hogy van ilyen. Nem feltétlen taszitják egymást, csak a genetika és a természet nem "akarja".
8 évig próbálkoztunk az exemmel, nem lett baba.
(ő termékeny, volt párjával lehett volna babájuk) Azt hittem meddő vagyok. orvosok sem tudtak semmit mondani, csak lombik. Vége lett a kapcsolatnak.
Új kapcsolatomban 2. alkalomra megfonat a baba. Lehet ennek így kellett történnie.
Egyébként azt is sokan mondják, hogy a nők belső megérzése megmondja, hogy ki lesz jó apa és azt "fogadja" be a test.
2014. szept. 10. 09:19
15/17 Manka68 válasza:
kedves 14-es válaszoló. Ne haragudj, kicsit durván fogok fogalmazni:
Ha ez a belső megérzés működne, nemi erőszakból nem foganna baba.
És válások sem nagyon lennének.
2014. szept. 18. 17:50
16/17 anonim válasza:
Sziasztok! Alice és mindenki "jó pár év után ugyan az párjától".hmmmm mi nálunk 9éve már hogy kismama voltam csodálatos volt a babavárás semmi gond.nem tudom hogy ez nálunk mikor következne be mennyi év múltával a vércsop.végett befogadnám-e újra apuci cuccosait.1.gyermek spontán baba 8éves,én azaz anya rh-,a párom és a gyermek rh+megkaptam az ANTI-d szurit.kistesót szeretnénk tavaly kétszer spontán elvetéltem a vetélések után is megkaptam a szurit.választ nem kapunk ez lehet-e a gond.nagy konzi volt rólunk mivel van közös gyermek hála egészséges spontán baba,a genetikai vizsgálat nem indokolt,3vetélés után adható a komoly kutakodás.Köszi nem szeretnénk újra vetélést átélni.akkor mi lehet a gond?hogyha minden ok,hormonok,ir,apuci, 35elmúltam igaz peteérés nincs,nem megfelelő nem jó minőségűek a petécskék hiába figyelt hónapokon át a doki érett havonta hol egyik,hol másik oldalon 1db tüszőcske,nem történt peteérés pici cisztává fejlődtek mely kitolta a ciklus mensi megjövetelét de legalább mensivel mindig távozott vagy felszívódott.volt olyan hónap-ok hogy üres volt mindkét oldal.lombikkal segít a doki a szurik jó megfelelő peteérlelést-peteérés az megoldható nem merünk tovább próbálkozni így lombik kezdődött már vissza is kaptam 2babszemet a pocimba.igyekszem-ünk pozitívak maradni de sajnos ez sem zárja ki hogy megmaradnak a picurkák!Szurizással gyönyörű 4petécske érett. :)
2014. szept. 19. 09:59
17/17 anonim válasza:
Kedves 15-ös, azt irtam,h a megérezhetjük ki lesz jó apa, ez lelki eredetű dolog.Ezzel azt akartam kifejezni, hogy ha az anya potenciális apát és férjet lát a párjában, könnyebben összejön a baba, mert mentálisan is ráhangolódnak.
Szó sincs itt a megerőszakolásról. Szerelemből született babáról beszélünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!