Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak az emberek elvàlni egymástól, ha màr nem szeretik egymást?
Van egy férfi akivel "szeretői" viszonyban vagyok. A felesége tud mindent, évek óta nyitott kapcsolatban élnek.
A baj számomra az, hogy a férfi nem akarja elhagyni az asszonyt, elmondása szerint szereti mint a gyerekei anyjàt, de szex nincs köztük.
A gyerekek màr felnőttek, a férfinak is lenne hovà mennie, ha a hàz az asszonynak maradna.
Miért nem lehet gerincesek lenni és elvàlni?
Neked van gerinced, kislány? Hogy tudsz a tükörbe nézni nap mint nap?
Létezik a kényelem fogalma, amivel igen sokan élnek, plusz a szeretők MINDIG csak a másodikok lesznek. Első a család.
Én miért lennék gerinctelen??
A feleség tud a viszonyunkról, elfogadta, ha az utcán, boltban találkozunk még köszönni is szokott.
Mert egy FOGLALT, HÁZAS EMBERREL VAGY EGYÜTT!!!
Nincs elég szingli férfi a környezetedben?
A gyerekednek is majd ezt fogod tanítani?
Anyukád tud az egész dologról? És büszke rád?
Milyen anyukàm???
Felnőtt nő vagyok, nem tartozik senkinek elszámolással az életemből.
Másodhegedűs vagy, felfogtad?
Jobb is, ha titkolod a viszonyod anyukád előtt, mert elsüllyedne a szégyenében, hogy egy r..bnc szerető lett a lányából.
És magadra büszke vagy?
"Miért nem lehet gerincesek lenni és elvàlni?"
Onnantól, hogy tud rólatok az asszony, miért ne lenne gerinces? Nem titkol. Mindenki tudja, hogy közszolgálatis vagy (tehermentesíted a feleséget).
Gerinctelen akkor lenne ha eltitkolna. Vagy ha téged azzal hitegetne, hogy szeret. Bár szerintem te is rájönnél hamar, hogy aki csak locsog, de lép, az kb. a képedbe hazudik.
65℅-os. A te "anyukàd" büszkék rà, hogy ilyen okostojàs vagy???
Amúgy a szüleim évekkel ezelőtt meghaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!