Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottam az anyósomat beszélni, a tartalma megrázott. Mi legyen?
Tegnap lagziban voltunk. Nekem kedden egy vizsgám lesz, amiért nagyon izgulok. Nem mutattam ki senkinek sem, h valami bajom lenne, ha párszor rám jött az aggodalom, akkor talán látszott rajtam, h hallgatag lettem, de amúgy semmi. Táncoltam, mulatoztam, iszogattunk. Véletlenül sem akartam senki terhére lenni. A párom az asztalnál hajnalban elkezdett duzzogni, nem tudtam miért. Megkérdeztem tőle, h mi a baj, erre jött a szöveg: Mert ideges vagy egy f...x vizsga miatt. És kioktatott, h amilyen gyenge iskola... Ezen nem is sértődtem volna meg, de az egész asztal előtt elkezdett ezzel “alázni”. Nem szóltam semmit, fogtam a táskámat és kimentem.
Ma, h felkeltünk, hallottam, h konyhában anyósom azt beszélte, h a párom unokatestvére és barátnője milyen jól megvannak, bezzeg a párom tegnap meg megint összeveszett velem és h mondta is neki, h ezért kár volt az eljegyzésért, amire a vőlegényem azt felelte, h már bánja is. Anyósjelölt meg, h annyit felelt rá, h még vissza lehet táncolni. Őszintén nagyon neheztelek mindkettőjükre, a páromra is, h ilyet kimondott, és az anyósomra is a “remek” tanácsára. Bár van benne igazság, de nem ennyit kell tanácsolni, h akkor bontsa fel az eljegyzést... Ez duplán nem hiányzott a keddi napomhoz...
Itt az anyóssal van a kisebb baj, neki nem "kötelező" kedvelnie téged.
A párod viszont vicc, én kihajítanám.
Nemhogy ilyen férfihez (kislányhoz...) hanem ilyen családba nem jó beházasodni.
Milyen férfi az akit az annyja így befolyásol. Gondolj már bele mi sül ki ebből az esküvőig, majd 5 majd 10 éven belül.
Nem akarom azt mondani hogy hagyd el, mert kik vagyunk mi itt hogy megmondjuk helyetted, de gondold át.
(Egy menyasszonytárs)
A kedves kérdező azt írta az anyósjelölt azt a tanácsot adta, hogy vissza lehet táncolni, nem pedig azt hogy fiam jól gondold át, és úgy dönts. Egy szakítás nem olyan mint egy jegyesség felbontása. Egy jegyesség felbontása pedig nem olyan mint egy válás.
Anyósjelölt inkább gondolkodna mielőtt beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!